Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Gillette

Bent u op zoek naar steeds nieuwe koopjes en producten van Gillette? Nu in diverse categorieën verkrijgbaar zoals Scheer- en epileerapparaten en Wegwerp Scheermesjes.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Aanbieding
Kleur
Doelgroep
Type
Huidtype
Serie
165 producten

Gillette

Gillette Fusion, Mach 3 en Venus

Bent u op zoek naar steeds nieuwe koopjes en producten van Gillette? Nu in diverse categorieën verkrijgbaar zoals Scheer- en epileerapparaten en Wegwerp Scheermesjes. Zowel voor mannen als voor vrouwen is er een ruim assortiment verkrijgbaar bij uw online drogist. Bestel nu meteen bij Drogisterij.net. Voor 22.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Gillette Scheermesjes

Een gladde huid in een handomdraai, dat is de technologie van de scheermesjes van Gillette. Comfortabel, snel en efficiënt . Gillette Mach3, Proglide, Fusion, Venus en nog veel meer! Bestel het direct bij Drogisterij.net! Voor iedereen een geschikte scheeroplossing met de technologie van Gillette. Gillette is er op gemaakt om je comfortabel, efficiënt en toch snel te scheren. Wie wil er nou niet op een snelle manier goed uitzien? Gillette ontwikkeld verschillende series om zo te voldoen aan alle behoeftes. Mach3, Proglide, Fusion, Venus en nog veel meer. Scheermesjes, scheerschuim, Gillette heeft alles wat u nodig heeft bij het scheren. Twijfel niet en kies de producten van Gillette voor een langdurige gladde huid!

Gillette Fusion

Door de 5 scheermesjes garanderen de Fusion scheermesjes een glad en comfortabel scheerresultaat. Ieder scheermes van Fusion bevat ook een precisie mesje op de achterkant voor de moeilijk bereikbare plekjes onder de neus of langs de baard en snor. Alle Fusion en Fusion5 scheermesjes passen op alle scheersystemen van Gillette Fusion. Je hebt dus altijd toegang tot de ergonomische grip en controle van het Fusion scheersysteem, ongeacht welk mesje je gebruikt.

Bekijk hier al onze Gillette Fusion en Fusion5 aanbiedingen.

Gillette Mach3

De mesjes van Mach3 zijn ontworpen voor precisie bij iedere scheerbeurt om een glad resultaat te garanderen. De beschermende micro strips bereiden je huid voor op het scheren en verminderen irritatie. Alle Mach3 scheermesjes passen op alle scheersystemen van Mach3.

Bekijk hier al onze Gillette Mach3 aanbiedingen.

Gillette Venus

Het scheren van lange benen was nog nooit zo makkelijk of comfortabel dan met de Gillette Venus scheermesjes. De beschermingsstrips voor én achter de mesjes beschermen je huid optimal tijdens het scheren. Gillette Venus is hét scheersysteem voor dames.

Bekijk hier al onze Gillette Venus aanbiedingen.