€ 0,00
Homepage

Omnibionta 3 All Day Energy

Omnibionta
Productomschrijving

Omnibionta 3 All Day Energy

Vermoeidheid kan dan optreden in de loop van de dag

Een druk leven, een stresserende omgeving, periode van overbelasting, tijdelijke vermoeidheid of een onevenwichtige voeding kunnen onze energiereserves uitputten.
Om te kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van deze moeilijke periode dragen de actieve ingrediënten van Omnibionta3 All Day Energy bij tot het energetisch metabolisme* van uw lichaam dankzij de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en de mineralen zoals ijzer en iodium. De vitamines B2, B3, B5, B6, foliumzuur en ijzer helpen bij tijdelijke vermoeidheid.
En dankzij een technologie op basis van verlengde vrijgave zullen bepaalde vitaminen zoals vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine C gedurende de hele dag in het lichaam worden vrijgegeven.
Omnibionta3 All Day Energy, opdat het gevoel van vitaliteit de hele dag zou aanhouden
Omnibionta3 All Day Energy is een unieke combinatie van 3 melkfermenten (Tribion harmonis : Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5 en Bifidobacterium longum SP 07/3) en bevat 11 vitamines en 3 mineralen.
Omnibionta3 All Day Energy geeft energie gedurende lange tijd dankzij een nieuwe coating-technologie die voor een verlengde vrijgave zorgt. Waarom een verlengde vrijgave?

- Een regelmatige inname van vitaminen is nodig want bepaalde vitaminen kunnen niet lang in het lichaam worden opgeslagen. Dat is het geval bij wateroplosbare vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B8 en vitamine C die bij hoge doseringen onmiddelijk door het lichaam worden uitgescheiden zonder gebruikt te worden.
- Daarom heeft Merck Omnibionta 3 All Day Energy ontwikkeld, volgens de laatste wetenschappelijke kennis in het domein van voeding.

- Een nieuwe tablet coating-technologie zorgt voor:
1. De verlengde en gecontroleerde vrijgave van wateroplosbare vitaminen B1, B2, B3, B5, B6 en vitamine C, die zorgt voor een evenwichtige opname gedurende de hele dag.
2. De snelle vrijgave van alle andere vitamines, mineralen en melkfermenten die significant in het lichaam kunnen worden opgeslagen.
Het externe omhulsel wordt gebruikt om de ingrediënten te beschermen. Deze specifieke coating-technologie laat, door een geleidelijke absorptie van micronutriënten in het lichaam, een verlengde vrijgave van de energie toe.
Omnibionta3 All Day Energy is glutenvrij, gistvrij en tarwevrij.

Indicaties:
- Periode van overbelasting
- Tijdelijke vermoeidheid
- Onevenwichtige voeding
- Gebrek aan energie

Contra-indicaties:
Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.
Niet geven aan kinderen jonger dan 12 jaar.


Afmetingen

Hoogte: 10 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 4 cm

Sorry, tijdelijk niet voorradig.Vul je e-mailadres in en je ontvangt van ons bericht zodra wij het artikel weer kunnen leveren.

Blijf op de hoogte van dit product
Tijdelijk niet voorradig 0
Inhoud

Daarom Drogisterij.net...
 • 70.000 artikelen
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Veilig betalen    
 • 14 dagen bedenktijd
Bekijk alle Voordelen
Vergelijkbare producten
Geen recensies schrijf recensie en krijg korting
Bezorgkosten voor dit product
 • NederlandBesteding tot € 30,-€ 3,99
 • NederlandBoven € 30,-Gratis!
 • Belgie besteding tot € 30,-€ 4,99
 • Belgie besteding vanaf € 30,-Gratis!
 • Duitsland€ 12,99
 • Europa€ 16,95
 • Brievenbus (alleen Nederland)€ 3,95
 • Rembours (alleen Nederland)€ 12,50
Overige informatie over dit product
 • Artikelnummer: 2920726
 • EAN Code(s): 02920726
Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.
Vraag & Antwoord
Er zijn nog geen vragen voor dit product aanwezig.
Stel je vraag over dit product aan ons
Mensen kochten ook
Bekijk de voordelen van Drogisterij.net
SERVICE
DROGISTERIJ.NET