€ 0,00
Homepage

Alpha Stim Aid

Alpha Stim
Productomschrijving

Alpha Stim Aid

De natuurlijke oplossing

 

De Alpha-Stim AID biedt een revolutionaire nieuwe aanpak in de behandeling van een verscheidenheid aan psychische aandoeningen. Integratie van CES (craniale elektrotherapie stimulaties), in een strak nieuw ontwerp, maakt de AID een krachtige oplossing aandoeningen zoals stress.

Alpha-Stim® is een klinisch bewezen medisch toestel voor de verlichting van angst, slapeloosheid, depressie, door het gebruik van elektromedische microstroom technologie. Alpha-Stim® genereert een unieke, exclusieve golfvorm die geen enkel ander toestel kan bieden. Net zoals niet iedere witte pil hetzelfde is, produceert de unieke golfvorm van Alpha-Stim® resultaten die enorm afwijken van die van zijn concurrenten. In tegenstelling tot medicijnen, die in chemische vorm worden ingebracht in uw lichaam en dan afgebroken worden in kleinere componenten, zoals elektronen, begint Alpha-Stim® op het niveau van het elektron, wat de cellen van uw lichaam in staat stelt om terug te keren naar hun natuurlijke toestand van

functioneren. Alpha-Stim® biedt u snel langdurige, cumulatieve verlichting.
Gebruikmakend van CES maakt de Alpha-Stim AID een uitstekende medicatieloze behandeling voor een scala aan aandoeningen.


Afmetingen

Hoogte: 15 cm
Breedte: 8 cm
Diepte: 6 cm

Sorry, tijdelijk niet voorradig.Vul je e-mailadres in en je ontvangt van ons bericht zodra wij het artikel weer kunnen leveren.

Blijf op de hoogte van dit product
Tijdelijk niet voorradig 0

Daarom Drogisterij.net...
 • 70.000 artikelen
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Veilig betalen    
 • 14 dagen bedenktijd
Bekijk alle Voordelen
Vergelijkbare producten
Recensies 13 4 5 2
Anja - 9 mrt 2017

"Al sinds zes weken heb ik geen alcohol gedronken en ik wandel twee uur per dag met mijn hond. Ik sta nu op het punt om bij mijn moeder op bezoek te gaan om een kopje koffie te gaan drinken."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

G - 9 mrt 2017

"Ik bemerkte tot 7-10 dagen gebruik geen echte veranderingen in mijn stemming. Na gradueel de microstroom te hebben verhoogd naar 5 (5 is nu het niveau dat ik om de dag of om de 2 dagen gebruik voor een sessie van een uur) ben ik erg te spreken over de resultaten."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

K - 9 mrt 2017

"Ik heb een grote verbetering in mijn gezondheid bemerkt met de Alpha-Stim 100, namelijk een verbetering in slaap, pijn en een algemeen gevoel van welbevinden."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Marja - 9 mrt 2017

"Ik gebruik het apparaat nu voor een aantal weken en voel me beslist kalmer. Daarnaast slaap ik zo goed! Ik heb het 20 minuten lang op stand 3 gebruikt en krijg geen hoofdpijn meer."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

K - 9 mrt 2017

"Ik heb jarenlang last gehad van een depressie met angstklachten op de achtergrond, maar heb medicatie voor de angst geweigerd - ik was bereid om alles te proberen om weer normaal te worden. Ik kwam een artikel in de krant tegen over de Alpha Stim en kocht er één. Ik gebruik het nu drie maanden. Na de eerste twee weken voelde ik me al een stuk beter dan ik me lange tijd gevoeld had; na een maand was de verbetering fenomenaal. Mijn vrouw heeft angst tijdens het ontwaken; deze angst houdt maar enkele minuten aan maar ook zij heeft gemerkt, wanneer ze het apparaat gebruikt, ze zonder angst wakker wordt. Ik heb de Alpha Stim al aangeraden aan een vriend van mij - ik stond er in eerste opzicht cynisch tegenover, maar nu niet meer - het werkt!"

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Gerard - 9 mrt 2017

"Ik heb dit apparaat nu enkele weken gebruikt en voel me beslist rustiger, plus dat ik zo goed slaap! Ik gebruik dit voor 20 minuten op stand 3 en krijg geen hoofdpijn meer."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bea - 9 mrt 2017

"Na 4 weken de Alpha-Stim® gebruikt te hebben, bemerkte ik een verbetering van de pijn in mijn benen. Zelfs mijn masseur merkte op dat mijn kuiten, die aanvoelden als beton, minder stijf waren."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Inge - 9 mrt 2017

"Ik gebruik de Alpha-Stim 100 voor mijn fibromyalgie, waar ik nu 6 jaar aan lijd. Ik vind de Alpha Stim extreem effectief, dus bedankt! Ik slaap weer zoals ik vroeger deed. "

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Fred - 9 mrt 2017

"Ik wil jullie vertellen dat ik een trainingscursus met mijn grootste groep studenten heb gehouden op maandag en dinsdag deze week en heb niet alleen geen enkel moment van aarzeling of zenuwen of angst gehad maar vond het daarnaast ook geweldig om te doen en voelde me weer echt mijn oude ik!! Ik kan niet geloven dat ik slechts een paar maanden geleden nog zo over mijn toeren raakte wanneer ik iemand één op één les moest geven. Het is echt fantastisch om me opnieuw zo zelfverzekerd en vrolijk te voelen en ik moet de Alpha-Stim hiervoor bedanken."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Leo - 9 mrt 2017

"Ik heb het nauwgezet elke ochtend gebruikt en de toenemende voordelen zijn nu erg duidelijk. Mijn angst is bijna weg, het komt zo nu en dan even opzetten, maar in het algeheel voel ik me veel kalmer en vrolijker!"

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Resultaten kunnen varieren en zijn niet voor iedereen gegarandeerd.
Meer schrijf recensie en krijg korting
Bezorgkosten voor dit product
 • NederlandBesteding tot € 30,-€ 3,95
 • NederlandBoven € 30,-Gratis!
 • Belgie besteding tot € 30,-€ 4,99
 • Belgie besteding vanaf € 30,-Gratis!
 • Duitsland€ 12,99
 • Europa€ 16,95
 • Brievenbus (alleen Nederland)€ 3,95
 • Rembours (alleen Nederland)€ 12,50
Overige informatie over dit product
 • Artikelnummer: 0094922314147
 • EAN Code(s): 094922314147
Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.
Vraag & Antwoord
Er zijn nog geen vragen voor dit product aanwezig.
Stel je vraag over dit product aan ons
Mensen kochten ook
Bekijk de voordelen van Drogisterij.net
SERVICE
DROGISTERIJ.NET