Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Geurvreters Comfort

Productomschrijving

Ideaal in de strijd tegen voettranspiratie Er wordt dagelijks veel van de voeten gevergd, want zij dragen het hele lichaamsgewicht. Een goede voetverzorging is daarom van groot belang.
Transpirerende voeten vormen nog altijd een groot probleem. Vooral mensen die in dicht schoeisel met rubber zolen hun dagelijks werk verrichten hebben er last van. Geurvreters inlegzolen absorberen zowel de geur als het zweet. Daarom zijn ze ideaal in de strijd tegen voettranspiratie. Er wordt dagelijks veel van de voeten gevergd, want zij dragen het hele lichaamsgewicht. Een goede voetverzorging is daarom van groot belang.
Transpirerende voeten vormen nog altijd een groot probleem. Vooral mensen die in dicht schoeisel met rubber zolen hun dagelijks werk verrichten hebben er last van. Geurvreters inlegzolen absorberen zowel de geur als het zweet. Daarom zijn ze ideaal in de strijd tegen voettranspiratie.
Geurvreters inlegzolen zijn speciaal ontwikkeld om transpiratiegeur en vocht weg te nemen, alsmede om voetschimmel te voorkomen. Hierdoor zorgen Geurvreters voor een algemene conditieverbetering van de voeten.
De doeltreffendheid van Geurvreters is te danken aan een gepatenteerd procédé met actieve koolstoffen en dus uniek. Er wordt zelfs drie maanden garantie gegeven op geurvermindering van voeten, kousen en schoenen.

EAN(s): 5010934001207

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
619155
EAN-code
5010934001207
Merk
Geurvreters
Inhoud
Paar

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95