Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Voeten van Gehwol

Je voeten zijn het eenvoudigste en veiligste transportmiddel. Ze geven je de hele dag steun en vrijheid, dus een beetje extra aandacht hebben ze wel verdiend.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Huidtype
Serie
9 artikelen

Voeten

Je voeten zijn het eenvoudigste en veiligste transportmiddel. Ze geven je de hele dag steun en vrijheid, dus een beetje extra aandacht hebben ze wel verdiend. Misschien dat het verzorgen van je voeten niet echt in je routine zit. Toch hebben ze het af en toe best zwaar. Voeten moeten soms talloze uitdagingen aangaan, denk bijvoorbeeld aan verschillende beroeps- en sportactiviteiten. Daarom is het verwennen van je voeten helemaal geen slecht idee. Om je voeten de verzorging te geven die ze nodig hebben, en een beetje te vertroetelen, heeft Drogisterij.net allerlei producten in haar assortiment.

 

Voet verzorging.

Verzorging kan op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan een onmisbare nagelknipper. Of aan een voetcreme om je voeten weer mooi te maken.

 

Ongemakken

Voeten kunnen soms ook bepaalde ongemakken geven, denk aan eelt, likdoornen, blaren of een kalknagel. Om dit goed te kunnen behandelen zijn de juiste producten van belang.

 

Eelt Verwijderen

Eelt is een harde huid die je lichaam beschermt. Iedereen heeft daarom ook eelt, maar soms kan het gaan irriteren. Overtollig eelt is gemakkelijk weg te halen met verschillende producten.

Voetschimmel zalf

Een vervelende aandoening dat voor veel ongemak kan zorgen. Voetschimmel ook wel zwemmerseczeem genoemd is gemakkelijk te behandelen. Drogisterij.net heeft verschillende soorten voetschimmel creme en zalf om u hiermee te helpen. 

 

Zweetvoeten

Zweetvoeten ontstaan als de vocht- en warmte huishouding in je schoenen niet helemaal goed is. Hierdoor ontstaat een disbalans in de bacteriële huishouding van je voeten. Daardoor gaan je voeten sneller zweten en ontstaat de onaangename geur. En die geur kan vooral in de omgang vervelend zijn. Dit is een bekend probleem en daarom zijn hier verschillende producten voor.

 

Droge en Gebarsten Huid

Een droge en gebarsten huid van de voetzolen is ook een veelvoorkomend ongemak. Om dit te behandelen is een intensief verzorgende crème belangrijk.