Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Garnier Ambre Solaire Zonnebrand UV Water SPF30

Productomschrijving

De Garnier Ambre Solaire verfrissende zonnebrandspray is de eerste hoge bescherming in een waterige structuur verrijkt met Aloë Vera. De transparante spray hydrateert en trekt snel in. De zonnebrandspray plakt niet en geeft niet af. Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid die snel bruint. Let op: deze zonnebrandspray is niet waterproof! Gebruiksaanwijzing:
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

EAN(s): 3600542101226

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
843560
EAN-code
3600542101226
Merk
Garnier
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95