Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Formule w wrattentinctuur

Productomschrijving

Indicatie: Behandeling van wratten en likdoorns.
Contraindicatie: Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Niet toepassen op moedervlekken, wijnvlekken of andere, vreemd uitziende wratten waar haar op groeit of wratten die een vreemde kleur hebben of een rode rand. Wratten in het gezicht, op de geslachtsdelen of slijmvliezen zoals de ogen, neus of mond. Beschadigde rode, gerriteerde of genfecteerde huid.
Zwangerschap: Mogelijk, zie bijsluiter
Borstvoeding: Mogelijk, zie bijsluiter
Dosering: 1x
Max.dagdosering: 1x
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Gebruiksadvies: 1 druppel tegelijk, tot hele wrat of likdoorn bedekt, omliggende huid beschermen; 6-7 dagen achtereen behandeling herhalen Gebruiksbeperking: Niet op gezicht gebruiken. Slechte bloedcirculatie, suikerziekte, sterk verminderde lever- of nierfunctie. Niet bij open vuur gebruiken. Voorzichtig bij kinderen jonger dan 4 jaar. Niet i.c.m andere op dezelfde plaats toe te passen geneesmiddelen. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Wanneer naar de huisarts: Bij wratten aan de geslachtsorganen of anus; die bloeden, jeuken of veranderen van grootte of kleur. Bij twijfel of een bobbeltje wel een wrat is. Als er sprake is van een verminderde afweer. Als zelfbehandeling gedurende 3 maanden onvoldoende heeft geholpen.

Werkzame Stoffen
Stof: salicylzuur - Hoeveelheid: 170 mg/ml


Documenten
Bijsluiter (Klik om te downloaden)

Registratienummer: 5537
Registratiecode: RVG
Leverbaar: Ja

Bron: CBD
GPC: 10000904
Bewaarinstructies: Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking op een droge plaats beneden de 25 C.
Houdbaarheid: Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Risicowaarschuwing: Niet gebruiken bij: kinderen jonger dan 4 jaar, wratten in het genitale gebied, moedervlekken, wijnvlekken, donker gekleurde wratten of behaarde wratten, bij wratten op het gezicht of op slijmvliezen, bij een rode, gerriteerde of genfecteerde huid. Bij zwangerschap of borstvoeding alleen kortdurend gebruiken op kleine oppervlakten bijvoorbeeld 1 of 2 wratten. Voor u het middel aanbrengt de gezonde huid rondom de wrat beschermen, bijvoorbeeld met vaseline.Bij morsen op de gezonde huid, dit gelijk afvegen en afspoelen met water en zeep.Vermijd contact met open vuur oplossing is ontvlambaar.

Afleverstatus
Code: UAD
Omschrijving: Uitsluitend apotheek of drogist
Toedieningsvorm: vloeistof

Toepassingsgebied
Tegen wratten

EAN(s): 8714319003387 / 8714319975493

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
617352
EAN-code
8714319003387
EAN-code
8714319975493
Inhoud
6ml
Ingrediënten
Stof: salicylzuur - Hoeveelheid: 170 mg/ml
Gebruik / dosering
1 druppel tegelijk, tot hele wrat of likdoorn bedekt, omliggende huid beschermen; 6-7 dagen achtereen behandeling herhalen
Houdbaarheid
56- Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Allergeneninformatie
Allergie voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Niet toepassen op moedervlekken, wijnvlekken of andere, vreemd uitziende wratten waar haar op groeit of wratten die een vreemde kleur hebben of een rode rand. Wratten in het gezicht, op de geslachtsdelen of slijmvliezen zoals de ogen, neus of mond. Beschadigde rode, gerriteerde of genfecteerde huid.
Geschikt vanaf
Vanaf 4 jaar
RVG registratienummer
05537
GPC
10000904
Aanbevolen dosering
1x
Maximale dosering
1x
Gebruiksadvies
1 druppel tegelijk, tot hele wrat of likdoorn bedekt, omliggende huid beschermen; 6-7 dagen achtereen behandeling herhalen
Bewaaradvies
8- Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking op een droge plaats beneden de 25 C.
Bijwerkingen en waarschuwingen
Niet gebruiken bij: kinderen jonger dan 4 jaar, wratten in het genitale gebied, moedervlekken, wijnvlekken, donker gekleurde wratten of behaarde wratten, bij wratten op het gezicht of op slijmvliezen, bij een rode, gerriteerde of genfecteerde huid. Bij zwangerschap of borstvoeding alleen kortdurend gebruiken op kleine oppervlakten bijvoorbeeld 1 of 2 wratten. Voor u het middel aanbrengt de gezonde huid rondom de wrat beschermen, bijvoorbeeld met vaseline.Bij morsen op de gezonde huid, dit gelijk afvegen en afspoelen met water en zeep.Vermijd contact met open vuur oplossing is ontvlambaar. Niet op gezicht gebruiken. Slechte bloedcirculatie, suikerziekte, sterk verminderde lever- of nierfunctie. Niet bij open vuur gebruiken. Voorzichtig bij kinderen jonger dan 4 jaar. Niet i.c.m andere op dezelfde plaats toe te passen geneesmiddelen. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Toedingingsvorm
vloeistof
Gebruiksindicatie
1x
Gebruik tijdens zwangerschap
Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruik tijdens borstvoeding
Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking
Niet op gezicht gebruiken. Slechte bloedcirculatie, suikerziekte, sterk verminderde lever- of nierfunctie. Niet bij open vuur gebruiken. Voorzichtig bij kinderen jonger dan 4 jaar. Niet i.c.m andere op dezelfde plaats toe te passen geneesmiddelen. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Huisarts bezoeken
Bij wratten aan de geslachtsorganen of anus; die bloeden, jeuken of veranderen van grootte of kleur. Bij twijfel of een bobbeltje wel een wrat is. Als er sprake is van een verminderde afweer. Als zelfbehandeling gedurende 3 maanden onvoldoende heeft geholpen.
Toepassen bij
Tegen wratten
Werkzame stof
Stof: salicylzuur - Hoeveelheid: 170 mg/ml
Contra-indicaties
Allergie voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Niet toepassen op moedervlekken, wijnvlekken of andere, vreemd uitziende wratten waar haar op groeit of wratten die een vreemde kleur hebben of een rode rand. Wratten in het gezicht, op de geslachtsdelen of slijmvliezen zoals de ogen, neus of mond. Beschadigde rode, gerriteerde of genfecteerde huid.

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95