Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Foliactive Pills

60tabl
€ 22.13
Kiyoh

Productomschrijving

Stopt haarverlies en zorgt voor meer nieuwe haargroei

Foliactive Pill is een voedingssupplement gemaakt van een combinatie van natuurlijke componenten zoals aminozuren en vitaminen. Deze combinatie zorgt voor stimulatie van de haargroei en het stoppen van haaruitval. Foliactive´s herstructurering richt zich op cellen die de haarstructuur bepalen door de afgifte van voeding aan de haarfollikel.

Foliactive zorgt voor:
-    Het stoppen van haarverlies
-    Stimulatie van nieuwe haargroei
-    Herstel van verzwakte haarfollikels

Gebruiksaanwijzing
Een doos Foliactive Pills bevat 60 capsules. Het is aangeraden 2 x per dag een capsule in te nemen voor het optimale resultaat. Neem de capsules in met water, het liefst na een maaltijd. Pas op voor het overschrijden van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. FAQ

Is het veilig om het te gebruiken?
Ja, de samenstelling komt voort uit kruidenextracten met therapeutische eigenschappen en alle ingredienten zijn natuurlijk en veilig. Het gebruik ervan vormt geen gevaar voor de gezondheid.

Zijn er bijwerkingen?
Nee. Foliactive is natuurlijk en helemaal veilig in gebruik. Het zal geen invloed hebben op het gebruik van andere medicijnen en dus geen bijwerkingen veroorzaken die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Zijn er voorbeelden van gevallen dat het wordt afgeraden om Foliactive Pills te gebruiken?
Foliactive wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of wanneer er borstvoeding wordt gegeven. Ook mensen met een hoge bloeddruk, hart- of leverproblemen, glaucoom of diabetes kunnen het product beter niet gebruiken. Het wordt ook afgeraden wanneer u antidepressiva gebruikt of medicijnen die worden voorgeschreven om emotionele of psychische problemen te behandelen.

Heb ik een recept nodig voor het kopen van Foliactive?
Nee, Foliactive bestaat alleen uit natuurlijke extracten en vitaminen, het is geen medicijn, dus er is geen recept nodig om het product te kopen.

Specificaties
Product: Foliactive Pills
Inhoud: doos met 60 tabletten. EAN(s): 8436566185004 / 8437012718005

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
2718005
EAN
8436566185004
EAN 2
8437012718005
Inhoud
60tabl
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.