Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Acon Flowflex Covid-19 Antigeen Rapid Test - Corona Zelftest

Stuk
Adviesprijs € 3.99 € 2.56
36% korting

Productomschrijving

RIVM goedgekeurde sneltest voor het thuis testen op een actuele COVID besmetting. - Corona neusswab sneltest
- Binnen 15 minuten uitslag
- RIVM goedgekeurd
- CE gecertificeerd
- Nederlandse bijsluiter/gebruiksaanwijzing
- Kort wattenstaafje
- Zeer nauwkeurige test, met 97,5% gevoeligheid en 99,5% specificiteit.
- 98,8% nauwkeurigheid

De FlowFlex COVID zelftest - ondiepe sneltest

Zie je het niet zitten om weer in de teststraat aan te sluiten? Of twijfel je eraan jezelf te laten testen vanwege het vervelende gevoel dat een neusswab oplevert? De FlowFlex COVID sneltest is dan de juiste keuze. Deze ondiepe corona sneltest is een zogeheten laterale flow chromatografische immunoassay, wat inhoudt dat hij controleert op de fysieke aanwezigheid van eiwitfragmenten van het virus in je lichaam. Voor de kwalitatieve detectie wordt een uitstrijkje gemaakt in de neusholte. Dankzij een nieuwe technologie hoeft het wattenstaafje slechts 2,5 centimeter diep in de neusholte te worden aangebracht. Een zelftest is een coronatest die je zelf thuis kunt afnemen en aflezen. Laat je bij een positief testresultaat testen bij de teststraat van de GGD en ga in quarantaine.

Test met een gevoeligheid van 97,5%

De FlowFlex COVID zelftest is voor zowel particulier als zakelijk gebruik bedoeld. De sneltestkit is direct gebruiksklaar en wordt veelvuldig gebruikt door medische organisaties en zorginstellingen waaronder bejaarden- en verpleeghuizen. Ook in het primair en voortgezet onderwijs wordt deze ondiepe neusswab ingezet, net als binnen productiebedrijven. De zelftest is zeer nauwkeurig en heeft een gevoeligheid van 97,5% en een specificiteit van 99,5%. Dit laatste drukt uit bij hoeveel niet-besmette personen de test terecht een negatief resultaat oplevert. Het resultaat verkrijg je in 15 minuten. De test is twee jaar houdbaar.

Door de hoge gevoeligheid en specificiteit kan er met een hoge mate van betrouwbaarheid op de aanwezigheid van het coronavirus worden getest. De FlowFlex COVID zelftest is direct klaar voor gebruik en bevat alle benodigdheden om een test te kunnen uitvoeren. Je hebt geen andere instrumenten nodig.

Inhoud

- 1x afzonderlijk verpakte testcassette
- 1x individueel verpakt wattenstaafje
- 1x individueel verpakte voorgevulde buis
- 1x Nederlandse en Engelse gebruiksaanwijzing


Officieel door het RIVM goedgekeurde zelftest

Deze ondiepe neusswab is een aanzienlijk minder ingrijpende testmethode en maakt een snelle diagnose mogelijk. De per stuk verpakte test is bedoeld voor het diagnosticeren van personen die ervan worden verdacht een actieve COVID-19 infectie te hebben, binnen de eerste zeven dagen na het begin van de symptomen. Deze COVID sneltest is CE gekeurd, ISO gecertificeerd en officieel door het RIVM goedgekeurd. Wereldwijd zijn er inmiddels miljoenen van dit soort sneltesten ingezet bij de vaststelling en bestrijding van COVID-19.

EAN(s): 6921756492427

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
61552810
EAN-code
6921756492427
Inhoud
Stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99