Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Fagron Waterstofperoxide 3%

Productomschrijving

Fagron Advanced Derma. Ontdek de voordelen van dé revolutionaire nieuwe standaard in dermatologie. Ter optimalisering van de conditie van het slijmvlies in mond- en keelholte. Verkrijgbaar in mooie patientverpakking voorzien van bijsluiter.- Ontsmet en optimaliseert de mondconditieIngredientenWaterstofperoxide, phenacetinum, aqua purificata.GebruikDe mondspoeling een op een verdunnen met water. Meng hiervoor 10-15 ml vloeistof met 10-15 ml lauw water (gebruik hoervoor de maatdop).Gebruik als mondspoeling: Tenzij anders voorgeschreven de mondholte viermaal per dag spoelen gedurende een tot twee minuten. Spuug de vloeistof uit. Vermijd doorslikken.Gebruik als gorgelvloeistof:Tenzij anders voorgeschreven viermaal per dag gorgelen.Spuug de vloeistof uit. Vermijd doorslikken.Lees voor gebruik de bijsluiter. Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor waterstofperoxide of één van de andere bestanddelen. De vloeistof na opening in de koelkast bewaren en 1 maand houdbaar. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

EAN(s): 8717564010599

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
871940
EAN-code
8717564010599
Merk
Fagron
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95