Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Excilor Steelwratjes

Productomschrijving

Excilor Steelwratjes verwijdert steelwratjes doeltreffend in 6 dagen. Steelwratjes zijn kleine, zachte huiduitstulpingen. De behandeling van steelwratjes met Excilor is eenvoudig, pijnloos, veilig, hygiënisch en klinisch bewezen.

Excilor Steelwratjes behandeling verwijdert op een veilige en pijnloze manier steelwratjes van jouw huid. Steelwratjes komen regelmatig voor en zijn ongevaarlijke kleine, zachte huiduitstulpingen. Wist je dat 46% van de volwassenen er last van heeft? Ze kunnen met name ontstaan in hals of nek, onder oksels of borsten. Steelwratjes kunnen irriteren en worden als lastig ervaren, daarnaast zijn ze ontsierend.

De voordelen van Excilor Steelwratjes:
- Effectieve verwijdering in 6 dagen
- Eenvoudig in gebruik
- Minimaal ongemak
- Pijnloos
- Cosmetisch zeer mooi resultaat
- Klinisch bewezen.

Ingredienten
Carrier: Polyester en synthetisch rubber, Disc: Polyoxymethyleen (POM), Cover: Polyester en Acrylaat.

Gebruiksaanwijzing
Hoe werkt Excilor Steelwratjes? De bloedstroom naar het steelwratje wordt afgesloten. Het steelwratje droogt uit en laat los in de pleisterklem. Verwijder de pleisterklem met het steelwratje na 6 dagen. Er worden geen chemische ingrediënten gebruikt. Voor een veilig en zeer mooi cosmetisch resultaat. Excilor Steelwratjes Behandeling is pijnloos* (*Uit klinisch onderzoek blijkt dat 96% van de gebruikers het gebruik als pijnloos ervaart).

Wanneer kun jij Excilor Steelwratjes thuis gebruiken?
1) De diameter van de steelwrat is max. 3mm
2) De steelwrat is huidkleurig
3) De steelwrat bloedt niet.
Raadpleeg de huisarts in alle andere gevallen. Excilor Steelwratjes behandeling is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Excilor Steelwratjes zorgt door middel van simpele pleisters dat de steelwratjes binnen enkele dagen verdwenen zijn.

Steelwratjes oftewel fibromen of skin tags, zijn zachte, goedaardige huiduitstulpingen in de vorm van een steeltje of bobbeltje. Een steelwratje is zacht en gemakkelijk te bewegen. Steelwratjes kunnen met name ontstaan onder de oksels of borsten of in de hals of nek en hebben in de meeste gevallen dezelfde kleur als de omliggende huid. Een steelwratje kan ook voorkomen in een donkerdere variant. Steelwratjes zijn echter altijd lichter dan moedervlekken en zijn op die manier dan ook makkelijk te onderscheiden. De grootte van een steelwratje varieert van tussen de 1 á 2 millimeter tot wel 2 á 3 centimeter. Ze kunnen in enkele vorm voorkomen maar ook met tientallen tegelijk.

EAN(s): 8711744048198

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
846025
EAN-code
8711744048198
Inhoud
3stuks

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95