Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Essie

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Aanbieding
2 producten

Essie

Essie kopen

Essie nagellak - Drogisterij.net

Essie is een merk wat wereldwijd bekend is en biedt een hele brede keus aan kleuren aan, maar ook nagellak met verzorgende eigenschappen. Zo hou je je nagels in conditie en kies je voor iedere gelegenheid voor de meest passende kleur. De nagellak van Essie is verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren. Doordat de nagellak van Essie zo uitgebreid is vind jij altijd de kleur die bij jou past. Essie heeft elke nagellak een passende naam gegeven, zodat  de naam gelijk duidelijkheid geeft welke kleur er bij de nagellak hoort.

Naast het brede assortiment wat Essie heeft brengt het ook de kwaliteit van een professionele nagelsalon bij jou thuis. Essie is erg vooruitstrevend, door hun innovatieve formule en het breed aflopende borsteltje breng je de nagellak erg makkelijk aan op jouw nagels.

De populairste Essie Collectie is de nieuwe Essie GEL COUTURE™ collectie. Deze is geïnspireerd op de internationale luxe modehuizen die bijzondere haute couture collecties creëren: dezelfde combinatie van een hoogwaardige kwaliteit, optimale effectiviteit en een op en top luxe uitstraling; van het atelier tot de after party.

'Essie Nagellak 60 Really Red' is het best verkochte product. 100% Vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar en 0% Mannen kopen dit product.

Het best beoordeelde product is 'Essie Nagellak 92 Aruba Blue'.
Lisse zei hierover: 'Erg mooie kleur!! Makkelijk op te brengen en blijft lang zitten. '

Drogisterij.net biedt niet alleen vele kleuren van de Essie nagellak aan, maar heeft ook nog eens altijd leuke aanbiedingen op de producten van Essie! Bestel nu voor 22:00 jouw Essie nagellak bij Drogisterij.net en je hebt het product morgen al bij jou in huis liggen!