Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Epitact Vingerling Mt S

Productomschrijving

Vingerling met Epithelium 26®Verzachten en behandelen van de pijn veroorzaakt door harde likdoorns, blauwe nagels en ingegroeide teennagels.• De vingerling is makkelijk aan te brengen. U dient deze ondersteboven aan het uiteinde van de teen te plaatsen en geleidelijk aan af te rollen.• Dankzij de elasticiteit van het materiaal en het soepele omhulsel blijft de vingerling uitstekend zitten.• Voor een betere weerstand tegen slijtage wordt de gel op de hele vingerling tussen 2 textiellagen aangebracht.• Gebruiksduur: 1 À 2 maanden, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.
Ingegroeide teennagels, blauwe nagels : Guy Sparacca, Podoloog
Blauwe nagels en ingegroeide teennagels zijn veel voorkomende aandoeningen die bij iedereen bekend zijn. Uiteraard ook bij podologen. We moeten niet alleen een onderscheid maken tussen deze aandoeningen onderling, maar ook ten opzichte van andere nagelaandoeningen, zoals de schimmelnagel.

De ingegroeide teennagel
Deze pijnlijke aandoening ontstaat als een nagel de teen binnendringt, om precies te zijn in het zachte gedeelte van de huid aan de rand van de nagel. Dit kan op alle tenen voorkomen, maar wordt het meest waargenomen op de eerste en tweede teen.

Verkrijgbaar in de volgende maten
Maten S (Ø 23mm) M (Ø 26mm) L (Ø 36mm)

EAN(s): 3660396009215

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
956495
EAN-code
3660396009215
Merk
Epitact
Inhoud
Per stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95