Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Epitact Hallux Valgus Knobbel Flexibele Corrigerende Orthese 39/41

Productomschrijving

Epitact Hallux Valgus Corrigerende Orthese met Epitheliumflex-technologie is speciaal ontwikkeld om een Hallux Valgus (knobbel) te corrigeren. Om pijn in de gewrichten, met name de knie, te voorkomen, dient u een hallux valgus zo snel mogelijk te behandelen door met een hulpmiddel de grote teen te laten ontspannen. Hiervoor heeft Epitact de Corrigerende Orthese met gepantenteerd ontwerp ontwikkeld. Dit gepatenteerde ontwerp zorgt er onder andere voor dat de orthese soepel en comfortabel is en daardoor ook gemakkelijk te dragen is met schoenen. Epitact Hallux Valgus Corrigerende Orthese kan gebruikt worden ter behandeling van een knobbel, maar is ook zeer geschikt om preventief te gebruiken om de ontwikkeling van de Hallux Valgus te beperken. De orthese kan zowel aan de linker- als de rechtervoet worden gedragen en is, in de bijgeleverde waszak, wasbaar in de wasmachine op 30°C. Deze verpakking bevat 1 corrigerende orthese in de maat 39-41, geschikt voor een omtrek (gemeten achter de knobbel) van 21.5 - 23 cm.

Hoe te gebruiken?
1. Schuif de middelvoet in de voetband.
2. Doe vervolgens het kapje over de grote teen.
3. Het Epithelium-flexTM (a) moet achter de knobbel (b) geplaatst worden. (zie afbeelding 3.1)
4. Breng gedurende 10 dagen, de grote teen steeds verder terug naar de juiste standdoor de orthese naar achteren te trekken.

Voor een optimaal resultaat moet de orthese iedere dag gedragen worden.

Waarschuwingen
Gebruik dit product niet ʻs nachts. Ga eerst na of de grote teen nog met de hand zijwaarts bewogen kan worden. Als dat niet het geval is, deze correctieve orthese niet gebruiken. Niet gebruiken op een onbedekte wond. Personen die lijden aan arteritis, diabetes, polyneuropathie, neuropathie van de onderste ledematen of een open been: dit product nooit op een wond gebruiken, de voet in de gaten houden tijdens gebruik en advise vragen aan uw arts of podoloog.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
843812
EAN-code
3660396010419
Merk
Epitact
Inhoud
1stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95