Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Ecover Wc Reiniger Dennenfris

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Met Ecover verzorgt u niet alleen uw huis en het hele huishouden, maar houdt u ook nog eens rekening met de natuur en het milieu.
Ecover Toiletreiniger is een toiletreiniger van zeer goede kwaliteit. De toiletreiniger reinigt, kalkt en verfrist. De toiletreiniger heeft een frisse geur die verkregen is van een natuurlijke bron.
Inhoud: 5 liter. WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Damp niet inademen. NA INSLIKKEN: de mond spoelen - GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/ douchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. NA INADEMING: de persoon in de frisse lucht brengen en ervoor zorgen dat deze gemakkelijk kan ademen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Inhoud/verpakking afvoeren naar gevaarlijk afval. Achter slot bewaren. Bevat: melkzuur, mierenzuur, coco-glucoside.

EAN(s): 5412533000085

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
801717
EAN-code
5412533000085
Merk
Ecover
Inhoud
5000ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95