Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Ecover Vloeibaar Wasmiddel Geconcentreerd Lavendel 100 Wasbeurten

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Ecover Essential Wasmiddel Vloeibaar is een EcoCert gecertificeerd wasmiddel dat vlekken op een krachtige manier verwijdert en de kleur van je kleding langer mooi houdt. Het is op basis van biologisch afbreekbare ingrediënten en heeft een zachte geur van lavendelvelden in de Provence. Het is een geconcentreerd wasmiddel en is geschikt voor alle gekleurde was.

Het Essential Vloeibaar Wasmiddel bevat de vertrouwde formule van Ecover met een toevoeging van essentiële geuren. De geur is mild en authentiek en is perfect voor mensen die niet van intense en overheersende geuren houden. Het is een 100% gerecyclede en recyclebare verpakking. - Vegan vriendelijk
- EcoCert gecertificeerd
- Reinigt de delicate was op milde wijze
- Zachte geur van lavendel
- 100% gerecyclede en recyclebare verpakking
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstig oogletsel....

Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden.BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen.Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Geschikt voor bonte was. Gebruik Ecover Wol- & Fijnwasmiddel voor wol en zijde. Laat het product niet opdrogen op de was. Lees altijd de wasinstructies in je kleding. Geschikt voor 30-60°C. Kleding met vlamvertragende afwerking: nooit weken of wassen boven de 50°C.

EAN(s): 5412533404982

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
910667
EAN-code
5412533404982
Merk
Ecover
Inhoud
5ltr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95