Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Duo Op 40mg kat, konijn, hond tot 4kg 3 pip. (3st)

Productomschrijving

De TickOff Vlooien- en Tekenband is een speciale halsband die jouw hond tot 6 maanden beschermt tegen vlooien, teken, zandvliegen en muggen. Zo hoef je jouw hond niet meer elke maand te behandelen met een pipetje, maar is jouw viervoeter tot 6 maanden beschermd tegen vervelende parasieten!

De TickOff Vlooien- en Tekenband werkt langdurig tegen vlooien en teken bij honden. Daarnaast voorkomt het bloedzuigen door zandvliegen en muggen. Deze handige halsband werkt daarmee preventief tegen ziektes die overgebracht kunnen worden, waaronder de bekende ziekte leishmania. Deze ziekte komt veel in het Middelandse Zee-gebied voor en wordt door zandvliegen overgebracht.

In deze halsband zit de werkzame stof Deltamethrine. Door wrijving van de band over de huid van jouw hond, komt er constant een actieve stof vrij. Deze stof verspreidt zich over de vacht en het vettige laagje dat de huid bedekt Het maakt hierbij niet uit of jouw hond langharig of kortharig is. Als parasieten zoals teken en vlooien in aanraking komen met deze werkzame stof, raken ze verlamd en vervolgens sterven ze. De werking is non-systemisch, dat wil zegen dat de werkzame stof niet in de bloedbaan van de hond terecht komt.

Verwijder de halsband uit de verpakking en verwijder de comfort strip. Bevestig de halsband rond de nek van je hond zonder hem te strak te trekken. Houd een afstand van 2 vingers tussen de halsband en de nek. Haal het einde door de gesp en knip de resterende band af op 5 cm van de gesp.

Deze halsband is ontworpen met een veilig afsluitmechanisme (anti-wurg veiligheid). Mocht je hond vast komen te zitten met de halsband, is de eigen kracht van de hond voldoende om de halsband te verwijden zodat jouw viervoeter zichzelf snel los kan maken.

Voor alle honden vanaf 7 weken oud. Er zijn 2 maten beschikbaar:
- Een band voor honden tot 25 kg (halsband van 60 cm)
- Een band voor honden vanaf 25 kg (halsband van 75 cm).
Je kunt deze band eenvoudig op maat knippen, zodat hij precies past om de nekomtrek van jouw hond!

Met 1 halsband is jouw hond tot 6 maanden beschermd!
- Tot 6 maanden beschermd tegen teken
- Tot 4 maanden beschermd tegen vlooien
- Met een afwerende werking tegen zandvliegen & muggen
Een passende halsband voor elke hond
Geen gedoe met pipetjes!
Werkzame stof komt niet in de bloedbaan
Geleidelijke afgifte van de werkzame stof

Werkingsduur:
• Tot 4 maanden tegen vlooien
• Tot 6 maanden tegen teken
• Tot 5 maanden tegen zandvliegen
• Tot 6 maanden tegen steekmuggen

Voor de gezondheid van je hond (en gezin) is het voorkomen van een tekenbeet het beste. Een product met Permethrin, wat bekend staat om zijn afwerende werking, is daarvoor het meest geschikt. Tick Off heeft verschillende producten met een afwerende werking waarmee je jouw hond beschermt tegen teken. Daarnaast zijn de Tick Off producten ook zeer effectief tegen vlooien.

Let op: Permethrin is giftig voor katten, daarom mogen de Tick Off producten alleen gebruikt worden bij honden. Om vlooien en teken te bestrijden bij katten,zie de producten van Flea Free.

REG NL 127059

Registratiehouder: Vetpharma Animal Health, S.L.
Distributeur: Emax Nederland B.V.


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Duo Op
Artikelnummer
DN1487
EAN-code
08713112004546
Inhoud
3st
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95