Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dubro Multi ontvetterspray (650ml)

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Bijtende stof | Er is een gevaar voor bijtende stoffen die de huid of kleren kunnen beschadigen.

Productomschrijving

Dubro multi ontvetter

Krachtige en geconcentreerde ontetter, die effectief is op alle soorten vuil Het verwijdert zelfs verbrand en aangekoekt vet. Dubro multi ontvetter is eenvoudig af te spoelen en zorgt voor de beste resultaten met een minimum aan inspanning. Het verwijdert krachtig vuil en vet op diverse oppervlakken zoals ovens, afzuigkappen, fornuizen, werkbladen, gootstenen, tuinmeubelen, barbecues en fiets- en autovelgen. Het is ook perfect geschikt als voorbehandeling voor vetvlekken op kleding. Daarnaast heeft Dubro multi ontvetter en frisse citroengeur.

Samenstelling
2-amino-ethanol, alcohol ethoxylated
Niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, fosfonaten <5%, parfums.

Gebruik
Hardnekkig vuil: Spray rechtstreeks op het te reinigen oppervlak, laat enkele seconden inwerken en spoel af met een vochtige spongs
Oven: Verwarm de oven tot 40-50 graden C, zet deze daarna weer uit. Spray het product, reinig met een spons of vochtige doek en spoel vervolgens af. 
Filter van afzuigkap: Laat deze weken in een Dubro multi ontvetter oplossing (10% verdund), en spoel daarna af.
Elektrische apparaten: Spray op een vochtige doek, verdeel over het te reinigen oppervlak en droog na. Haal voor het reinigen de stekker uit het stopcontact.
Kleding: Spray rechtstreeks op de vetvlekken. Laat maximaal 15 minuen inwerken, daarna met de hand of in de machine wassen.Toepasbaar op katoenen en synthetische kleding.  
Niet gebruiken op: Doorzichtig plastic, geverfde en kwetsbare oppervlakken, linnen en wol. Bij twijfel proberen op een onopvallende plaats.

Overige informatie over dit product

Merk
Dubro
Artikelnummer
955939
EAN-code
08711106022088
EAN-code
8711106022088
Inhoud
650ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95