Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Driehoek Zachte Zeep

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Driehoek Zachte - 900 g - Zeep kent vele toepassingen zoals het reinigen van vloeren, tegels, sanitair, douche, toilet en voor kleine handwasjes

• Natuurlijk schoon.
• Zachte zeep op basis van natuurlijke ingrediënten.
• Veilig en verzorgend.
• Al meer dan 110 jaar natuurlijk schoon.
• Geschikt voor het reinigen van vele verschillende oppervlakten.
• Gemakkelijk hersluitbaar.

Iedereen wil leven in een schoon en fris huis. Schoonmaken is dan ook een terugkerende taak voor iedereen. Omdat niet iedereen deze klus leuk vindt om te doen, probeert Driehoek het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Driehoek Zachte Zeep is een van de oudste schoonmaakmiddelen in Nederland, met een geschiedenis van 114 jaar. Driehoek Zachte Zeep kent vele toepassingen en is uiterst geschikt voor normale en hardnekkige vlekken. In een mum van tijd reinig je vloeren, tegels, sanitair, douche en toilet. Bovendien is Driehoek Zachte Zeep ook een goede ontvetter. Het kan gebruikt worden voor onder andere het schoonmaken van extra vervuilde handen of het verwijderen van hardnekkige vlekken uit stoffen. Dus ook voor handwasjes kun je de Zachte Zeep van Driehoek gebruiken, bijvoorbeeld voor het verwijderen van verfvlekken uit kleding. Als laatste is de Zachte Zeep het ingrediënt voor leuke zomers, want je maakt er de beste buikschuifbanen en andere glijbanen mee. Plezier gegarandeerd!De emmer waarin de Zachte Zeep in verpakt zit, is erg gemakkelijk in gebruik en is ook ideaal om te hersluiten. De Zachte Zeep van Driehoek is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en is daarnaast biologisch afbreekbaar. Dit zorgt ervoor dat het een milieuvriendelijke keuze is.

Gebruiksinformatie
1. Om een sopje te maken met Driehoek Zachte Zeep gebruik je 2 tot 3 eetlepels per emmer van 10 liter.
2. Vul de emmer met heet water en los de Zachte Zeep van Driehoek op.
3. Bewaar de pot op kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen.
Dosering: 2-3 eetlepels per emmer (10 L).
Oplossing: Driehoek Zachte Zeep oplossen in heet water.

Waarschuwing: Ernstigste schadelijke effecten: Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan lichte irritatie veroorzaken aan huid en ogen. P-zinnen P101 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102 Buiten het bereik van kinderen houden. P280 Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. P302+352 BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. P305+351+338 BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. P501 Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Veelgestelde vragen over

1. Wat moet ik doen bij geval van inslikken van Driehoek Zachte Zeep?
Bij het inslikken van Driehoek Zachte Zeep moet je direct een dokter bellen.

2. Wat moet ik doen wanneer Driehoek Zachte Zeep in contact komt met de huid of ogen?
In het geval van huidcontact moet je Driehoek Zachte Zeep afspoelen met veel water. Indien de roodheid aanhoudt, bel je een dokter. In het geval van oogcontact moet je lenzen uitdoen en Driehoek Zachte Zeep uit je ogen spoelen. Bel eventueel een dokter wanneer klachten aanhouden.

EAN(s): 8719189416817

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
909180
EAN-code
8719189416817
Inhoud
900gr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95