Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Draisma Vitamine A + D Levertraan Capsules

Productomschrijving

Wanneer neem je Draisma levertraan?

  • voor ondersteuning van jouw weerstand
  • voor natuurlijke versterking van botten en tanden
  • als je een getinte of donkere huidskleur hebt
  • als je weinig zonlicht ziet of bedekkende kleding draagt
  • wanneer je rijkelijk met zonnebrandcrème smeert
  • wanneer de ‘r’ in de maand zit
  • tijdens de puberteit
  • tijdens en na de overgang
  • als je als man 60+ bent
Draisma levertraan capsules  Vitamine A is goed voor het behoud van een optimaal ijzergehalte in het bloed en ondersteunt een gezond en vitaal immuunsysteem. Daarnaast helpt vitamine A bij het gezond houden van de huid en tandvlees en ondersteunt vitamine A voor het behoud van een goed gezichtsvermogen.

Vitamine D verhoogt de opname van calcium in het botweefsel en helpt zo mee aan het behoud van stevige en gezonde botten en tanden. Tevens is vitamine D goed voor de werking en het behoud van sterke en soepele spieren. De combinatie vitamine A + vitamine D ondersteunt samen het natuurlijke afweersysteem. Puur natuur Draisma gebruikt als vanouds pure levertraanolie van kabeljauw. De levertraanolie is in gesloten softgel capsules gegoten. Hierdoor opent de capsule zich pas in de maag en wordt de kenmerkende levertraansmaak vermeden. Deze levertraanolie bevat van nature vitamine A en vitamine D; al meer dan 160 jaar hét bewezen recept; nu volgens de nieuwste richtlijnen en kwaliteitsnormen. Geschiedenis Draisma-van Valkenburg Weet u het nog? “Daar wordt je groot en sterk van”. In 1855 werd op de Brol in Leeuwarden door Samuel van Valkenburg  begonnen met een “Specialiteitshandel in Levertraan”. De apotheker voegde de naam van zijn moeder toe aan de bedrijfsnaam: Draisma van Valkenburg. In 1955 kreeg het bedrijf het predicaat “Koninklijk”. Het gezonde bestanddeel van dit drankje bestond uit de vitaminen A en D. Dit “heerlijke” drankje werd vanaf een echte levertraan lepel genuttigd. Die smaak bleef langer hangen dan je lief was. Daarom nu dezelfde krachtige levertraan in smaakloze capsules. ‘Slik mar Frysk’ Draisma blijft trouw aan haar herkomst. Vol trots levert Emonta B.V. (gevestigd in Drachten) Draisma levertraan capsules vanuit Friesland.

EAN(s): 8711757218007

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
913117
EAN-code
8711757218007
Merk
Draisma
Inhoud
100caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95