Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Deodorant van Dove

Om ongewenste geuren en zweetplekken in de kleding tegen te gaan gebruikt men Deodorant. Het grootste onderscheid is mannen- en vrouwendeodorant. Omdat mannen niet graag naar bloemen of fruit ruiken zijn er verschillende soorten speciaal voor mannen.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Doelgroep
Type
Huidtype
Serie
3 artikelen

Deodorant bij Drogisterij.net 

Om ongewenste geuren en zweetplekken in de kleding tegen te gaan gebruikt men Deodorant. Er zijn twee soorten deodorant. De een verbergt zweetgeur en de ander voorkomt het zweten (dit noemen we antitranspiranten). Mensen beginnen vaak met deo zo rond de puberteit omdat tieners dan beginnen met overmatig zweten. Antitranspiranten werken om dit zweten zoveel mogelijk te stoppen. Omdat we niet graag stinken is deodorant een essentieel deel van de persoonlijke hygiëne. Drogisterij.net heeft verschillende deodorant producten met verschillende geurtjes. Bekijk snel het assortiment en profiteer van al onze deodorant aanbiedingen.  

Soorten deodorant 

Het grootste onderscheid is mannen- en vrouwendeodorant. Omdat mannen niet graag naar bloemen of fruit ruiken zijn er verschillende soorten speciaal voor mannen. Er zijn deo's speciaal voor mensen met allergieen voor bepaalde stoffen en voor een gevoelige huid. Verder zit het verschil vooral in de geur van de deodorant. Soms houdt het er ook rekening mee geen afdrukken te laten op de kleding of de huid. Drogisterij.net heeft een groot aantal verschillende deo's van veel bekende merken als Axe en Sanex. Dit in verschillende soorten als deo rollers-, spray, creme en sticks. 

Deodorant sticks- en rollers 

Voor het gemak zijn de deorollers- en sticks erg populair. Een voorbeeld van zo'n gemakkelijke deoroller is de Nivea Men Deodorant Deoroller Dry Impact. Deze deo roller voor mannen biedt een krachtige bescherming tegen transpiratie. Het zorgt ervoor dat je de gehele dag droge oksels behoudt en lichaamsgeuren geen kans krijgen. Onder de vrouwen is de Rexona Women Maximum protection Clean Scent Deodorant Stick erg populair. Deze deo stick geeft de huid maar liefst twee keer meer bescherming. Het product is huidvriendelijk en biedt 48 uur bescherming. Voor meer deodorant rollers en sticks bekijk het assortiment.  

Axe Deodorant 

Voor langdurige frisheid en een lekker geurtje kies je voor Axe deodorant. Ervaar de intense geuren en bescherming tegen zweten. Met de opvallende geuren trek je zeker de ogen van iedereen om je heen. Ga voor goud met de Axe Gold Temptation Deodorant Spray! Deze Axe deodorant bestaat uit een warme mix van exotische kruiden als rabarber en koriander, verfrist met een citrus achtige ondertoon. Nare zweetgeuren worden 48 uur lang verholpen. Na het gebruik van deze deodorant voel je, je als herboren. 

Dove deodorant  

Een erg populair merk onder de deodorant is Dove. Het merk is al sinds 1991 op de Nederlandse markt en is hier niet meer weg te denken. Dove vindt het belangrijk dat je er mooi uit ziet en je, jezelf mooi voelt. De deodorant moet hierbij helpen. Een voorbeeld van een Dove deodorant is de Dove Deodorant Spray Clean Touch. Deze Dove deodorant is samengesteld uit werkzame ingrediënten om de transpiratie de gehele dag tegen te houden. Bekijk de website van Dove voor allerlei tips over zweten en meer informatie over deodorant. 

Deodorant aanbieding 

Bent u op zoek naar deodorant producten? Koop deze dan nu voor de beste prijs bij uw online drogist. Drogisterij.net heeft iedere dag nieuwe aanbiedingen en kortingen. Bekijk al onze deodorant aanbiedingen.  
Bestel voor 22:00 uur en ontvang uw bestelling morgen thuis. Vanaf €35 
Betaalt u geen verzendkosten. 

Drogisterij.net, verzorgd tot in de puntjes.