Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dove Zeep original 90 gram (4st)

Productomschrijving

• Dove Original Beauty Cream Bar met 1/4 hydraterende crème
• Zeep voor een zachtere, soepelere en gezonder uitziende huid
• Met een milde, reinigende formule die de huid niet uitdroogt
• Helpt je huid om zijn natuurlijke vochtbalans vast te houden
• Het is geen zeep – het is een Dove Beauty Cream Bar
• Geschikt voor dagelijks gebruik op gezicht, handen en lichaam
Er gaat niets boven het gevoel van een zijdezachte en soepele huid. Met de juiste producten kan je iedere dag genieten van dat heerlijke gevoel, om te beginnen met je reinigingsritueel. Dove Original Beauty Cream Bar combineert een milde, reinigende formule verrijkt met een unieke 1/4 hydraterende crème om je een zachtere, soepelere en gezond uitziende huid te geven.
Dit zorgt ervoor dat je huid niet alleen goed schoon wordt, maar tegelijkertijd de beste zorg krijgt. De Dove Original Beauty Cream Bar droogt je huid niet uit zoals gewone zeep: de 1/4 hydraterende crème, vult de natuurlijke voedingsstoffen van de huid aan en zorgt voor een zacht gevoel en een gezonde uitstraling. Je huid voelt zachter en soepeler aan, nog voordat je de douche uit bent gestapt. De Beauty Cream Bar van Dove helpt zelfs om de hydraterende en voedende bestanddelen die tijdens het wassen verloren gaan weer aan te vullen. En dat terwijl andere zepen de huid strak en droog maken. De Dove Beauty Cream Bars zorgen ervoor dat je huid zacht aanvoelt en een gezonde uitstraling heeft. Het is geen gewone zeep. De Dove Original Beauty Bar is gemaakt met milde reinigers. De bars zijn geschikt voor dagelijks gebruik op je gezicht, handen en lichaam. Het heerlijke, romige schuim voedt je huid al tijdens het wassen.
Last van een gevoelige huid? Hiervoor heeft Dove speciaal de Pure & Sensitive Beauty Cream Bar ontwikkeld. Deze heeft een geurvrije en hypoallergene formule die ideaal is voor de verzorging van de gevoelige huid.
Neem deel aan de Dove Beauty Bar Challenge: vervang 7 dagen lang je gebruikelijke reinigingsproducten met een Dove Beauty Cream Bar. Aan het eind van de challenge zul je het verschil zien en voelen: een schitterende, zachte, gevoede en gezond uitziende huid. Probeer het zelf!

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
Artikelnummer
715062
EAN-code
8720182266125
Inhoud
4st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95