Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dove Shampoo nourishing secret strength (250ml)

Productomschrijving

• Met avocado- en calendula extract.
• Dove Strengthening Shampoo, verrijkt met avocado extract en calendula, voedt je haar. Voor sterker* haar en minder haarbreuk, vanaf de eerste wasbeurt.
• Voor een milde reiniging van je haar.
• Dove Strengthening shampoo is geïnspireerd op de Centraal Amerikaanse rituelen van de behandeling van haarbreuk met een blend van avocado extract en calendula.Een voortreffelijke mix van ingrediënten die bekend staan om hun verzorgende eigenschappen
• Intense voeding van Dove, verrijkt met op de natuur geïnspireerde ingrediënten.
• Probeer ook: voor optimaal resultaat, gebruik ook Dove Strengthening conditioner. Voor sterker* haar en minder haarbreuk vanaf de eerste wasbeurt.
Als je op zoek bent naar een oplossing om je haar kunt versterken, is het tijd om door Midden-Amerika geïnspireerde haarschoonheids geheimen te ontdekken. Dove Nourishing Secrets Strengthening Shampoo & Conditioner is ontworpen om het haar te voeden en te versterken. Geïnspireerd door Midden-Amerikaanse vrouwen die melanges van avocado- en calendula-extracten gebruiken om voor hun haar te zorgen. Het resultaat? Gezond, sterk en mooier haar met een frisse en bloemige geur.
Dove Nourishing Secrets Restoring Shampoo & Conditioner combineren onze voedende technologieën met avocado- en calendula-extracten en helpt breekbaar haar te voeden en te versterken. Laat je haar gezond en versterkt van wortel tot punt vormen de eerste wasbeurt *. Geniet van je eigen, door Centraal-Amerika geïnspireerde haarschoonheids rituelen dichter bij huis van Dove. Het is ons kleine geschenk aan jou.
* sterkte tegen breuk vs niet-conditionerende shampoo, Shampoo + Conditioner gebruik
Onze producten worden gebruikt door vrouwen die weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar.
Het merk Dove kent een lange geschiedenis. In 1957 begonnen we met de productie van zeep met een ¼ hydraterende crème die speciaal bedoeld was voor de droge en gevoelige huid. De helft van de vrouwen heeft namelijk een droge huid die speciale verzorging nodig heeft. Dove onderscheidde zich hiermee toen al van de andere merken.
Door de jaren heen zijn we, in nauwe samenwerking met de medische wetenschap, verder gegaan met het ontwikkelen van de beste producten op het gebied van persoonlijke verzorging.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
Artikelnummer
913083
EAN-code
08714100512029
EAN-code
8710908789847
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95