Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dove Men+care Deodorant Deospray Sport Active

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Dove Men+Care Anti-Transpirant Spray is hard tegen zweet, maar zacht voor de huid.

- Hard tegen zweet, zacht voor de huid
- 48 uur krachtige bescherming tegen zweet
- 1/4 hydraterende technologie verzorgt de huid en beschermt tegen irritatie
- 100% alcoholvrij; niet-irriterende formule
- Verkwikkende geur
- Care makes a man stronger

Dove Men+Care Anti-Transpirant Spray is hard tegen zweet, maar zacht voor de huid. Dankzij de dermatologische geteste formule van Dove Men+Care Sport Active+Fresh Anti-Transpirant Spray ben je 48 uur krachtig beschermd tegen zweet en lichaamsgeuren. Bovendien bevat het de 1/4 hydraterende technologie die de huid verzorgt en beschermt tegen irritatie onder de oksels. Dove Men+Care Sport Active+Fresh Anti-Transpirant Spray is ontwikkeld om je te verfrissen en je op te laden na het sporten, zodat je je ontspannen voelt en klaar bent voor wat komen gaat.

Hard tegen zweet, zacht voor de huid.

Dove Men+Care Anti-Transpirant gebruik je onder je oksels. Voor 48 uur krachtige anti-transpirant bescherming, schud je eerst de deodorant. Houdt de deodorant daarna rechtop, ongeveer 15 centimeter van jouw oksel en spray twee of drie keer onder elke oksel. Zorg dat de deodorant gelijkmatig onder beide oksels is verdeeld.

Men+Care Alle Dove Men+Care producten zijn speciaal ontworpen om de beste verzorging te bieden voor de man. Wij geloven namelijk dat een man die goed voor zichzelf zorgt, ook goed voor anderen kan zorgen. Dat is de ware kracht van mannen. Care makes a man stronger. VOORZORGSMAATREGELEN: Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Vermijd opzettelijk inademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Niet in de richting van de ogen spuiten. Alleen voor beoogd doel gebruiken. GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden.

EAN(s): 8710447491645

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
933517
EAN-code
8710447491645
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95