Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dove Deodorant max protect original clean (45ml)

Productomschrijving

• Dove Maximum Protection Original Clean Anti-Transpirant Deodorant Stick
• De anti-transpirant biedt tot 48 uur bescherming tegen transpiratie
• Deze anti-transpirant bevat 1/4 hydraterende crème van Dove en vitamine E
• Anti-transpirant met effectieve formule voor verzorging van de okselhuid
• Deze anti-transpirant stick is dermatologisch getest
• Anti-transpirant 's avonds voor het slapen gaan onder de oksels aanbrengen
Meestal zweten we op uitdagende momenten als we het meeste zelfvertrouwen willen hebben. Misschien de dag van een lastige vergadering die je tot midden in de nacht hebt zitten voorbereiden of een van die gelegenheden waarop werkelijk alles tegelijkertijd gebeurt. Wat de oorzaak ook is, de oplossing is altijd hetzelfde: Dove Maximum Protection Original Clean Anti-Transpirant Deodorant Stick.
Met de Dove Maximum Protection Original Clean Anti-Transpirant Deodorant Stick is zweten verleden tijd. Het heeft een unieke, frisse geur en is onmisbaar als je een effectieve anti-transpirant zoekt die zweten tegengaat. Deze anti-transpirant combineert schoonheid, verzorging en bescherming van de huid in één. Dove is de namelijk enige deodorant die 48 uur effectieve bescherming biedt, met een 1/4 hydraterende crème en vitamine E. Dove Maximum Protection Original Clean Anti-Transpirant Deodorant Stick biedt wetenschappelijk bewezen effectieve bescherming tegen transpiratie en is dermatologisch getest. Wees niet langer onzeker, en durf je oksels te tonen!
Effectieve bescherming tegen transpiratie en ongewenste geurtjes met de klassieke en vrouwelijke geur van Dove. Zo ruik jij de hele dag lekker fris en kun jij vol zelfvertrouwen je ding doen, zonder dat je je druk hoeft te maken over transpiratie. Laat dat maar aan Dove over! Onze beste en meest effectieve verzorging voor je oksels, een perfecte combinatie tussen bescherming en verzorging.
Dove biedt naast anti-transpiranten ook deodoranten aan. Beide geven een langdurig fris gevoel en hebben een verzorgende werking voor de kwetsbare okselhuid. Anti-transpiranten bevatten aluminiumzouten die de hoeveelheid zweet verminderen en ervoor zorgen dat je oksels droog blijven, zodat onaangeame geurtjes geen kans krijgen. Deodoranten bevatten geen aluminiumzouten, maar wel actieve ingrediënten die ongewenste geurtjes bestrijden. Beide formules zijn vrij van alcohol en verrijkt met de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove. Dus welke je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op bescherming, frisheid en heerlijk zachte, gladde en verzorgde oksels.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
Artikelnummer
855727
EAN-code
8717644566237
Inhoud
45ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95