Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dopper

Bekijk ons Dopper assortiment met zeer voordelige Dopper drinkflessen. Zeer gemakkelijk om mee te nemen.

Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
3900 artikelen

Dopper waterflessen

De Dopper fles is een handige, mooie en duurzame drinkfles die gemakkelijk mee kan worden meegenomen. De Dopper bevat geen BPA en wordt klimaatneutraal geproduceerd. Een deel van de opbrengst van de Dopper waterflessen gaat naar waterprojecten in Nepal. Een prima investering voor uzelf en u steunt tegelijkertijd de Stichting Dopper Foundation in Nepal om het land te voorzien van waterputten, wc's en riolering.  

Duurzaamheid

De Dopper drinkfles Solid Steel 800ml Pure White is dé ideale drinkfles. Hij is ideaal voor kraanwater. Hiernaast is de fles zeer duurzaam. Met de Dopper drinkfles Insulated 350ml Wavy White bescherm je een deel van de oceanen tegen wegwerpflesjes. Dat is toch hartstikke mooi!?  

Gemakkelijk mee te nemen

De doppers kan je gemakkelijk meenemen en kunnen erg handig zijn in de sportschool, tijdens een sport training, op school en op werk. De dopper Drinkfles Insulated 350ml Clacier Grey is gemakkelijk mee te nemen. Deze Dopper thermosfles is ook erg handig voor koude en warme drankjes. Warme drankjes kan je hier 9 uur heet in houden en koude drankjes 24 uur koud. 

De doppers bestaan uit 3 onderdelen die erg gemakkelijk zijn schoon te krijgen. De dop kan gebruikt worden als bekertje door deze om te draaien. De doppers kunnen ook in de vaatwasser (tot 65 graden) en zijn dus echt vaatwasserbestendig.  

Dopper aanbieding  

Wilt u een Dopper kopen? Scoor jouw favoriete Dopper aanbieding door deze te bestellen via de webshop van Drogisterij.net. Wanneer u voor 22:00 uur besteld heeft u de bottle de volgende dag al in huis! Meer informatie over Dopper is te vinden op de website van Dopper.