Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Do2 Deodorant Deo Crystal Spray

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

DO2 stopt bacteriën die een zweetlucht veroorzaken gedurende minimaal 24 uur DO2 is een natuurlijke deodorant die ervoor zorgt dat de poriën van de huid licht samentrekken, terwijl de huid gewoon blijft ademen. - voor iedereen geschikt
- parfumvrij
- huidvriendelijk
- voor heel het lichaam
- ongeveer 10 keer bij te vullen tot de steentjes opgelost zijn
- 24 uur effectief
- kwalitatief hoogwaardig aluin
- makkelijk in gebruik
- 100% puur aluin

DO2 bevat geen alcohol, parfum, conserveringsmiddelen en/of andere (chemische) stoffen (parabenen) die schadelijk kunnen zijn voor huid en lichaam. DO2 tast bovendien kleding niet en is niet getest op dieren.
De combinatie van natuurlijke aluinkristallen en water maakt DO2 tot een zeer effectieve deodorant. DO2 stopt bacteriën die een zweetlucht veroorzaken gedurende minimaal 24 uur op een puur natuurlijke manier. Bij het gebruik van DO2 blijven de poriën van de huid open waardoor afvalstoffen normaal het lichaam kunnen verlaten.

DO2 wordt als deodorant gebruikt onder de oksels, op de handen, onder de voeten en als intiemspray. Maar ook bij lichte wondjes wordt DO2 gebruikt omdat deze de beschadigde huid herstelt. DO2 heeft een lage zuurgraad van 3.2 en is daarom ook effectief bij schimmelinfecties.

DO2 werkt zodra er water aan het aluin wordt toegevoegd. Er kan zolang water worden toegevoegd (ongeveer 10 keer), totdat de kristallen totaal zijn opgelost. Ook wanneer er nog maar een kleine hoeveelheid aluin in het flesje aanwezig is, verliest DO2 zijn werking niet. Daarom kan DO2 minimaal een half jaar worden gebruikt. DO2 bevat geen alcohol, parfum, conserveringsmiddelen en/of andere (chemische) stoffen (parabenen) die schadelijk kunnen zijn voor huid en lichaam. DO2 tast bovendien kleding niet en is niet getest op dieren. Waarschuwing uiterst ontvlambare spuitbus. Houder onder druk. Kan exploderen indien verwarmd. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, warme opervlakken, vonken een open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C/122°F.

EAN(s): 8716539000306

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
721236
EAN-code
8716539000306
Merk
Do2
Inhoud
40ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95