Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dishmatic Schuursponsborstel met dispenser (1st)

Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Schuursponsborstel met dispenser

De vertrouwde favoriete Dishmatic®-afwasborstel met sponskop. Deze vulbare afwasborstel van Dishmatic is praktisch en efficiënt, water en afwasmiddel besparend. In de handgreep zit een reservoir voor schoonmaakmiddel. Tijdens het afwassen, kun je door het gepatenteerde systeem, precies de juiste hoeveelheid afwasmiddel doseren. Je zult voortaan veel minder afwasmiddel nodig hebben. De handgreep is daarnaast voorzien van een handig kliksysteem zodat je de sponskop na ca. 4 weken kunt vervangen. Compatibel met alle Dishmatic navullingen. De kop is te wisselen tussen een grove schuurspons, krasvrije schuurspons, staalborstel of afwasborstelkop. Alle Dishmatic producten worden zoveel mogelijk geproduceerd uit recycled plastic.

Kenmerken : Afwassen gaat nu gemakkelijk, snel en zuinig met de Dishmatic hervulbare afwasborstel voorzien van reservoir voor schoonmaakmiddel en verwisselbare spons met schuuroppervlakte. Alle Dishmatic producten worden zoveel mogelijk geproduceerd uit recycled plastic.

De Dishmatic vulbare en hervulbare afwasborstels zullen je ontzorgen bij de afwas. Er is een Dishmatic® afwasborstel voor elk doel. Van het voorzichtig schoonmaken van fijn servies tot het schrobben van de barbecue. Ontdek de vulbare en hervulbare afwasborstels en je zult nooit meer iets anders willen. Vul de handgreep van Dishmatic® afwasborstel met afwasmiddel en klaar is kees. Zo maak je licht werk van het afwassen van potten en pannen!

Ingredienten : Kunststof

Land van herkomst : Verenigd Koninkrijk


Overige informatie over dit product

Merk
Dishmatic
Artikelnummer
DN6445
EAN-code
5013931014232
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van