Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Diadermine Oogreinigingslotion Voordeelverpakking

Productomschrijving

Het Diadermine portfolio bestaat uit een compleet assortiment van gezichtsverzorgingsproducten. Consumenten waarderen de hoge kwaliteit. Diadermine Oogreinigingslotion biedt naast een grondige reiniging ook een zachte verzorging aan de kwetsbare huid rondom de ogen. De huid rondom de ogen is zuiver, opnieuw ontspannen en verzorgd.

Hoe werkt het?
Werking
Diadermine Zachte Oogreinigingslotion zorgt voor een zeer milde reiniging van de kwetsbare huid. De lotion verwijdert effectief oog make-up en is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. Diadermine Zachte Oogreinigingslotion bevat Pro-Vitamine B5, die een vochtinbrengende werking heeft om de vochtbalans van de huid in evenwicht te houden. Daarnaast bevat de lotion ook Biopolymeer, die de huid opnieuw zacht en soepel maakt.

Gebruiksadvies
Maak een schoon wattenschijfje vochtig en breng hierop de Diadermine Zachte oogreinigingslotion aan. Wrijf de ogen heel zachtjes in u00e9u00e9n richting schoon. Doe dit altijd in dezelfde richting, van buitenooghoek naar binnenooghoek en niet terug! Druk niet te hard op het wattenschijfje. EAN(s): 5412530850553

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
216688-6
EAN-code
5412530850553
Inhoud
6x125ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99