Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Diadermine Anti Rimpel Nachtcreme Voordeelverpakking

Productomschrijving

Voor een gladde huid! De Anti-Rimpel Nachtcru00e8me met Dubbele Werking van Diadermine werd gecreu00eberd om de rimples aan het huidoppervlak te verminderen en de huid in de diepte te herstructureren.Het is bewezen dat gedurende de nacht het regeneratieproces van de huid het meest actief is. De huid kan al haar energie gebruiken om te herstellen en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. De Diadermine Anti-Rimpel Nachtcru00e8me Dubbele Werking bevordert de celvernieuwing en gaat verouderingstekenen tegen; voor een gladde huid in de ochtend.De Laboratoires Diadermine creu00eberde de Anti-Rimpel Nachtcru00e8me, met een dubbele werking:
- Voeding: Verzorgende Dermo-Lipiden-Activatoren voeden de huid intensief en herstellen de vochtigheidsgraad.
- Anti-Rimpel: Het Vitamine A Complex helpt droogtelijntjes te verminderen. Het stimuleert het regeneratieproces voor een zichtbaar jongere huid.

Deze nachtcru00e8me optimaliseert het herstelproces tijdens de nacht. Elke morgen ziet de huid er uitgerust en hersteld uit. Ze voelt uitzonderlijk zacht en glad aan.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
183166-3
EAN-code
5412530758071
Inhoud
3x50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99