Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dermolab Sun Milk Spray Spf 50 (150 ML)

Productomschrijving

De Dermolab Sun Milk Spray SPF 50 is een ultra lichte milk in spray vorm, verrijkt met Hyaluronzuur voor een diepe hydratatie van de huid. Deze zonnemelk houdt de huid glad, elastisch en stevig en biedt een hoge bescherming tegen de zon. Het product trekt snel in en laat geen witte sporen na op de huid. Dankzij de 360° spray zorgt de Dermolab Sun Milk Spray voor een optimale verspreiding, zelfs op moeilijk bereikbare huidzones. Waterresistent.

Aanbrengen voor het zonnebaden. Schud de flacon voor gebruik en spray een rijke hoeveelheid gelijkmatig op zo’n 20 cm afstand van de huid. Herhaal het aanbrengen regelmatig bij langdurige blootstelling aan de zon, na het zwemmen of bij transpiratie. Vermijd contact met de ogen.


Overige informatie over dit product

Merk
Dermolab
Artikelnummer
DN6168
EAN-code
08009518294019
Inhoud
150 ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95