Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Davitamon Multi Boost 12+ Omega 3 Kauwvitamines Visolie Voor Kinderen

60caps
€ 17.36
Kiyoh

Productomschrijving

Het lichaam heeft elke dag vitamines en mineralen nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Jongeren zijn volop in ontwikkeling en hebben daarom een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan volwassenen. Naast voldoende vitamines en mineralen is het ook belangrijk om voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Een voedingssupplement met omega-3 vetzuur DHA kan hierbij helpen. Davitamon Multi Boost 12+ Omega-3 Visolie is een combinatie van vitamines, mineralen en zuivere visolie met omega-3 vetzuren. Deze samenstelling is o.a. goed voor de weerstand1, het energieniveau2, het geheugen en draagt bij aan het concentratie- en leervermogen4.

Goed voor de weerstand, het energieniveau en gezichtsvermogen, Ondersteunt een gezonde huid en in spannende tijden, Geheugen en concentratievermogen, Draagt bij aan het leervermogen, Bouwsteen voor de hersenen (DHA)

2 kauwcapsules per dag, innemen tijdens of na de maaltijd, bij voorkeur niet op een lege maag. Innemen kan op de volgende manieren: geheel stuk kauwen en doorslikken of stukkauwen en het lege 'hulsje' weggooien. Afgestemd op de behoeften van kinderen van 12 tot 18 jaar. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

1) Vitamine C
2) Vitamine B12
3) Vitamine B2

Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.
4) Omega-3 vetzuur DHA (dagelijkse inname van 250 mg DHA) Ingredienten: VISolie, zoetstoffen: mannitol, xylitol, sucralose, bevochtigingsmiddel: glycerol, gelatine, glansmiddel: bijenwas, citroenolie, vitamines, mineralen, emulgator: SOJAlecithine, verstevigingsmiddel: cellulose, kleurstof: ijzeroxide, antioxidant: tocoferolrijk extract.

Bevat soja en vis allergenen. Bevat geen suiker of conserveermiddelen

Niet geschikt voor kinderen tot en met 1 jaar. EAN(s): 8710537704389

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
829791
EAN
8710537704389
Merk
Davitamon
Inhoud
60caps
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Bekijk meer van