Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dagravit vitaal 50 omega en vitamine d

Instructies & waarschuwingen
  • Aanbieders medicijnen | Valt in de categorie geneesmiddelen die Drogisterij.net mag aanbieden.

Productomschrijving

Goed voor het hart: EPA en DHA hebben een gunstige invloed op de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie bevat hooggedoseerde vitamine D ter ondersteuning en behoud van sterke botten en Omega-3 visolie met EPA en DHA voor het hart en DHA voor de hersenfunctie. Met citroensmaak. Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie is een voedingssupplement in de vorm van een parelcapsule met een lekkere citroensmaak die speciaal is samengesteld voor de vijftigplusser als aanvulling op onze dagelijkse voeding. Als we ouder worden, verandert onze behoefte aan voedingsstoffen. Het is daarom belangrijk dagelijks de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen via onze voeding binnen te krijgen. De ene dag lukt dat beter dan de andere dag. Een aanvulling kan dan wenselijk zijn. Met Dagravit ben je verzekerd van een optimale aanvulling. Voordelen van Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie: - Goed voor het hart: EPA en DHA hebben een gunstige invloed op de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA - Goed voor de hersenen: DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA - Ondersteunt het behoud van sterke botten: Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van sterke botten - Bevat geen conserveermiddelenIngrediëntenVisolie, rundergelatine, geleermiddel (glycerol), water, natuurlijk aroma, cholecalciferol.

GebruiksaanwijzingGebruiksaanwijzing en aanbevolen gebruik per dag: Volwassenen: 1 capsule per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd met water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. De Gezondheidsraad adviseert ouderen om dagelijks de volgende hoeveelheid extra vitamine D in te nemen: vrouwen vanaf 50 jaar: 10 ?g. Voor mensen die weinig buiten komen of mensen met een donkere huid: vrouwen en mannen tot 70 jaar: 10 ?g. Vrouwen en mannen vanaf 70 jaar: 20 ?g. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor gebruik door kinderen jonger dan 18 jaar.

EAN(s): 8711744048037

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
930338
EAN-code
8711744048037
Merk
Dagravit
Inhoud
90caps
Aanbevolen dosering
1x per dag
Maximale dosering
1x per dag
Bewaaradvies
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit middel heeft geen speciale bewaarcondities.
Gebruiksindicatie
1x per dag

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van