Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Conceive Plus Vruchtbaarheidsglijmiddel (75ML)

Productomschrijving

Conceive Plus™ is een wetenschappelijk samengesteld glijmiddel dat een vruchtbaarheidsvriendelijke omgeving schept om u op weg helpen bij het zwanger worden. Conceive Plus™ is pH en elektrolyt uitgebalanceerd om de lichaamseigen natuurlijke vochtigheid na te bootsen en is het enige glijmiddel dat Calcium en Magnesium ionen bevat. Deze ionen bevinden zich in alle lichaamsvloeistoffen en zijn essentieel voor de levensvatbaarheid van cellen en het bevruchtingsproces.
Conceive Plus™ is wetenschappelijk ontwikkeld zodat het vrij is van schadelijke vruchtbaarheidsremmende stoffen zoals EDTA. Bovendien bevat het geen complexe suikers die het bevruchtingsproces belemmeren.
Exclusief ontwikkeld om de kans op een zwangerschap te vergroten doordat het glijmiddel de beweeglijkheid en levensvatbaarheid van het sperma niet aantast en positief beïnvloed.
Samenstelling:
GEDEIONISEERD WATER, HYPROMELLOSE, SODIUM CHLORIDE, GLYCEROL, NATRIUMFOSFAAT, DINATRIUMFOSFAAT, METHYLPARABEN, KALIUMCHLORIDE, MAGNESIUMCHLORIDE, CALCIUMCHLORIDE.
Gebruik:
Breng het middel tijdens of 10 minuten voor de geslachtsgemeenschap aan in de schede

Overige informatie over dit product

Merk
Conceive Plus
Artikelnummer
828245
EAN-code
09337213008631
Inhoud
75ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95