Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Clearblue Digitale Ovulatietest Advanced

Productomschrijving

Wordt sneller zwanger. Bepaal je vier beste dagen om zwanger te worden, het dubbele van elke andere ovulatietest.

In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. Als je dus zwanger probeert te worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen seks hebt. De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator is de eerste en ENIGE test die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen vaststelt. Deze spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge EN piekvruchtbaarheid, zodat je kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden. Het symbool voor de piekvruchtbaarheid (de constante smiley) blijft 48 uur lang op het scherm staan.
Je kunt geen test uitvoeren zolang het symbool voor de piekvruchtbaarheid op het scherm staat, omdat de test dan niet in staat is een nieuw teststaafje te lezen.

Het aantal vruchtbare dagen dat de test laat zien, geldt alleen voor jou persoonlijk.
Niet elke cyclus is hetzelfde. Het aantal vruchtbare dagen dat de test laat zien, geldt alleen voor jou persoonlijk.

Meer dan 9 hoge vruchtbaarheidsdagen?
Wanneer je meer dan 9 hoge vruchtbaarheidsdagen afleest, kun je beter stoppen met testen voor deze cyclus.
- Wanneer je op de juiste dag voor jouw cycluslengte bent begonnen met de test en je ziet vervolgens 9 of meer hoge vruchtbaarheidsdagen, dan is het onwaarschijnlijk dat je in deze cyclus nog een piekvruchtbaarheid zult waarnemen.
- Het komt wel eens voor dat de LH toename te laag is om door de test te kunnen worden gedetecteerd, of dat er geen ovulatie optreedt tijdens een cyclus. Hierdoor verschijnt er geen piekvruchtbaarheid op het scherm. Dit is niet ongebruikelijk en kan tijdens circa 8% van de cycli voorkomen. Wanneer je drie opeenvolgende cycli geen piekvruchtbaarheid ziet, adviseren we je de huisarts te raadplegen.

Test één keer per dag
Voer slechts één keer per dag een test uit tot het symbool van hoge vruchtbaarheid (knipperende smiley) zichtbaar is. Voor betrouwbare hoge vruchtbaarheidsresultaten dien je ochtendurine te gebruiken (of de urine na je langste slaapperiode). Zodra de test hoge vruchtbaarheid aangeeft, mag je vaker testen. Drink echter niet extreem veel alvorens een test uit te voeren.

Verwijder de batterijen niet
Wanneer je de batterijen uit de test haalt, kun je hem niet meer gebruiken.

EAN(s): 4015600774905

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
830671
EAN-code
4015600774905
Elektronica
Ja
Inhoud
10st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95