Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Citroensapkuur Bij Overgewicht Afslankpillen

Productomschrijving

Een machtig wapen tegen vet! Helpt snel bij overgewicht! Billen, buik en heupen;juist in deze traditionele zones zullen de citroensapkuurcapules het meest effect hebben.De citroensap-kuur capsules zijn niet voor niets dè afslanksensatie van dit moment. Een machtig wapen tegen vet!Helpt snel bij overgewicht! Iedereen heeft er wel eens van gehoord; het is één van ’s-werelds bekendste slankkuren: De citroensap-kuur. In de gezondheids- en reformwinkels adviseren winkeliers dit al vele jaren voor een krachtige aanpak van het opgeslagen buik- en billenvet en om het totale lichaam eens goed te reinigen. Jammer genoeg werd deze zeer effectieve vetvreter nooit echt populair, omdat een slankheidskuur vanwege de zure smaak nooit erg lang kon worden volgehouden.Dit product bevat Groene Thee. Nu is één van de populairste afslankkuren van de laatste 30 jaar er ook in capsulevorm! Wetenschappers zijn er in geslaagd om alle vetstofwisseling stimulerende stoffen van de citroensap-kuur te isoleren en daaruit een krachtige slankheidscapsule te ontwikkelen, die uw lichaam verandert in een echte vetverbrandingsmachine:
De nieuwe citroensapkuur capsules! Wat tot nu toe alleen maar mogelijk was met een zure smaak en de lastige aanschaf van exotische kruidenmengsels, gaat met deze nieuwe capsules nu wel zeer makkelijk! Een citroensapkuur capsule bevat een veel hogere concentratie aan slankmakende stoffen dan een normale citroensapkuur. Het is dus veel krachtiger, helpt sneller en is zeer eenvoudig in gebruik.Men hoeft slechts driemaal per dag één capsule in te nemen. Indien u te snel afvalt kan deze dosering verlaagd worden omdat een te groot gewichtsverlies niet gezond is voor het lichaam.

EAN(s): 8718164640230

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
8718164640230
EAN-code
8718164640230
Inhoud
60caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99