Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Celltone Slakkenslijm Skin Care Snail Extract Gel Creme

50ml
Adviesprijs € 24.95 € 17.56
30% korting

Productomschrijving

Verminder acne, vervaag rimpels en littekens en zie er weer jong en stralend uit. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat slakkenslijm unieke genezende eigenschappen heeft. Slakken kunnen zelf hun slakkenhuis herstellen als het beschadigd is.

Celltone gel creme bevat dit herstellende slakkenslijm extract. De gel vermindert acne, vervaagt rimpels en littekens en zorgt ervoor dat uw huid er weer jong en stralend uitziet. Breng de Celltone gel creme twee of drie keer per dag aan. Mannen en vrouwen kunnen het gebruiken. Het resultaat is geweldig!

Uw huid wordt zijdezacht en superglad.
Uw huid wordt zijdezacht en superglad.

Slakkenslijm bevat Alantoine dat weefsel herstelt. Daarnaast zit er glycolzuur in voor een natuurlijk peeling van de huid. Dode huidcellen worden voorzichtig verwijderd. Tegelijkertijd zorgt Celltone voor vernieuwing van de beschadigde huid.

Tevens bestrijden de natuurlijke ingrediënten van Celltone bacteriën die acne veroorzaken. Met Celltone is uw huid al na een paar dagen vrij van puistjes en mee-eters. Door de huidvernieuwende eigenschappen van Celltone vervagen zwangerschapstriemen en verminderen rimpels

Bekijk de Celltone commercial

EAN(s): 7862105470026

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
7862105470026_1
EAN-code
7862105470026
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99