Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Care Plus Tick out ticks 2-go (1st)

Productomschrijving

Care Plus® Ticks-2-Go tekentang

Teek ontdekt? Verwijder deze dan eenvoudig en volledig met de Care Plus® Ticks-2-Go tekentang.

Ben je in de natuur geweest? Controleer jezelf en elkaar dan altijd op tekenbeten! Teken zoeken warme plekjes op dus check goed achter oren, in knie- en elleboogholtes, onder oksels en in de bilspleet. Als je bent gebeten is het correct verwijderen van de teek erg belangrijk. Doe dit zo snel mogelijk om besmetting met de Borrelia-bacterie (veroorzaker ziekte van Lyme) te voorkomen. 
Een teek verwijder je eenvoudig met de Ticks-2-Go tekentang van Care Plus®. Deze exclusief ontworpen tekenverwijderaar heeft twee verschillende uitsparingen om een teek mee te verwijderen. Pak de teek direct achter de kop en sleep of schep deze eenvoudig weg. 
Met de Ticks-2-Go tekentang kan je zelfs de meest vastgebeten teek in zijn geheel, dus inclusief kop en poten, moeiteloos verwijderen. Deze tekentang oefent geen druk uit op de teek, dus het samenknijpen of afscheuren van de teek wordt voorkomen. De Tick-2-Go tekentang is eenvoudig mee te nemen aan de sleutelbos zodat deze altijd binnen handbereik is.

Gebruik
1. Pak de Ticks-2-Go tekentang met je duim en middelvinger vast en schuif de opening voorzichtig over de teek heen - zo dicht mogelijk tegen de huid.
2. Trek daarna met een paar voorzichtige rukjes de teek rechtstandig uit de huid.
3. Desinfecteer de beetplek en zet de datum van de beet in je agenda.
4. Mochtje last van de bijtplek krijgen of een rode kring zien op je huid, neem dan altijd contact op met je huisarts.

Overige informatie over dit product

Merk
Care Plus
Artikelnummer
955520
EAN-code
8714024383965
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95