Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Care Plus Tick out remover (1st)

Productomschrijving

Care Plus® Tick Remover tekenpen

Ontdek je een teek? Verwijder deze dan veilig en eenvoudig met de Care Plus® Tick-Remover tekenpen.

Controleer jezelf en elkaar altijd op tekenbeten als je in de natuur bent geweest. Teken voeden zich met bloed van mensen en dieren. Hiervoor zoeken ze vaak warme plekjes op dus check goed achter oren, in knie- en elleboogholtes, onder oksels en in de bilspleet. Als je een teek vindt is het correct verwijderen ervan erg belangrijk. Doe dit zo snel mogelijk om mogelijke besmetting met de Borrelia-bacterie (veroorzaker ziekte van Lyme) te voorkomen. 

Een teek verwijder je eenvoudig met de Care Plus® Tick Remover. Met deze tekenpen kan je zelfs de meest vastgebeten teek in zijn geheel, dus inclusief kop en poten, moeiteloos verwijderen. Ontsmet het wondje daarna met alcohol. 

Noteer in je agenda de datum van de tekenbeet en de beetplek. Heeft de teek langer dan acht uur op je lichaam gezeten, schakel dan direct je huisarts in.

Gebruik
1. Pak de Tick-Remover tekenpen met je duim en middelvinger vast en druk met je wijsvinger op het achterstuk van de tang, de grijper gaat nu open. 
2. Plaats de grijper van de pen voorzichtig over de teek heen - zo dicht mogelijk tegen de huid- en laat de grijper vervolgens sluiten. 
3. Trek daarna met een paar voorzichtige rukjes de teek rechtstandig uit de huid. 
4. Desinfecteer de beetplek en zet de datum van de beet in je agenda.
5. Mocht je last van de bijtplek krijgen of een rode kring zien op je huid, neem dan altijd contact op met je huisarts.

Overige informatie over dit product

Merk
Care Plus
Artikelnummer
955519
EAN-code
8714024383958
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95