Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Canesten Gyno Test

Productomschrijving

Ervaar je symptomen zoals een visachtige vaginale geur, ongewone afscheiding of vaginale jeuk? Heb je last van een branderig gevoel in je vagina, maar weet jij niet zeker of je last hebt van een bacteriële vaginose of een vaginale schimmelinfectie?Doe makkelijk thuis de Canesten Gyno Test. Canesten Gyno Test is klinisch getest met meer dan 90% nauwkeurigheid. Canesten, je voelt je snel weer jezelf. Symptomen van vaginale infecties Een vaginale infectie zoals bacteriële vaginose of vaginale schimmel herkennen, dat kan soms best een uitdaging zijn. Bacteriële vaginose herken je aan symptomen zoals sterke vaginale geur (visachtige geur) en grijs-witte waterige afscheiding. Een vaginale schimmel herken je juist aan jeuk, een branderig gevoel en geurloze witte afscheiding. Beide vaginale infecties, zowel bacteriële vaginose als vaginale schimmel, ontstaan bijvoorbeeld doordat bepaalde bacteriën en schimmels die van nature voorkomen in je vaginale flora de overhand krijgen en sneller gaan groeien. Oorzaken kunnen o.a. zijn: te vaak en té grondig wassen met zeep, hormonale schommelingen zoals menstruatie of zwangerschap, sperma, gebruik van antibiotica of andere medicatie. Weet jij niet zeker of jouw symptomen wijzen op een bacteriële vaginose of een vaginale schimmel, gebruik de Canesten Gyno Test. Deze kan je thuis doen, in je eigen vertrouwde omgeving. Binnen enkele seconden een goed af te lezen resultaat.Canesten Gyno Test is een zelf test. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  • Zelftest om vaginale infecties vast te stellen en de juiste behandeling te vinden
  • Het laat betrouwbaar zien of je last hebt van een vaginale schimmel of bacteriële vaginose
  • Test in 1 stap met een duidelijk resultaat binnen 10 seconden
  • Makkelijk in gebruik


Over het merk

Al meer dan 40 jaar is Canesten specialist op het gebied van effectieve oplossingen bij schimmelinfecties in Europa. We helpen vrouwen en mannen met informatie rondom oorzaken, het behandelen en voorkomen van schimmelinfecties. Onze missie is om jou lekker in je vel te laten zitten.

IngrediëntenDosering

Eenmalig gebruiken

Bijwerkingen en waarschuwingen

Test niet uitvoeren minder dan één dag voor of na uw menstruatie, bij tekenen van menstruatiebloed of ander vaginaal bloedverlies, minder dan 12 uur na geslachtsgemeenschap of een vaginale douche.

Let op

N.v.t.

Gebruiksinstructies

1. Haal de de test (het wattenstaafje) uit de verpakking.; 2. Zorg ervoor dat de tip van het wattenstaafje nergens mee in aanraking komt voor deze wordt ingebracht in de vagina-ingang. ;3. Pak de test vast met de vingers op het bredere deel van het wattenstaafje dat hiervoor bedoeld is (zoals afgebeeld in de bijsluiter). ;4. Spreid de buitenste schaamlippen zodat de ingang tot de vagina zichtbaar is. ;5. Breng de gele tip van de test voorzichtig in tot het handvat de buitenkant van de vagina raakt(ongeveer 5 cm, halverwege in de vagina) en draai het wattenstaafje een aantal keren rond. Raak de ingang van de vagina niet aan. ;6. Haal de test uit de vagina. Let op dat de tip nergens mee in aanraking komt en controleer of er een zichtbare hoeveelheid afscheiding is afgenomen. ;7. Wacht 10 seconden. Controleer of de tip van de test van kleur verandert van geel naar blauw of groen. Let op: als er bloed op de test zit, negeer dan de resultaten en raadpleeg een arts. ;* Gooi na gebruik en na controle van de resultaten de test op dezelfde manier weg als andere producten voor dameshygiëne. Spoel het wattenstaafje niet door het toilet.

Bewaaradvies

Bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur.

Gezondheidsclaims

Canesten Gyno Test helpt om veelvoorkomende vaginale infecties vast te stellen en de juiste behandeling te vinden.

EAN(s): 8713091038730

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
839137
EAN-code
8713091038730
Inhoud
Stuk
KOAG/KAG Toelatingsnummer
80-0117-0071

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95