Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Braun

Steeds weer nieuwe koopjes van Braun verzorgingsproducten. Producten in de categorieën: thermometers, scheerapparaten, thermoskannen en epileerapparaten. Bestel producten van Braun voordelig bij Drogisterij.net!

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
4 artikelen

Verzorging 

Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Of het nu gaat om persoonlijke hygiëne, of puur om het uiterlijk, bij Drogisterij.net vind je waar je naar op zoek bent! Het assortiment van Braun kan een aanvulling zijn op je persoonlijke verzorging. Producten als scheerapparaten, epileerapparaten, thermometers en thermoskannen kunnen de aanvulling bieden die jij mist binnen je persoonlijke verzorging.  

Braun aanbieding

Bestel voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. 
Veilig en vertrouwd! 

Braun aanbiedingen bij Drogisterij.net!  
Bestel producten van Braun voordelig bij Drogisterij.net.

Speciale aandacht voor een Braun oorthermometer: Braun Thermoscan 7 oor thermometer age. Om meer vertrouwen te geven bij het interpreteren van de lichaamstemperatuur van uw kind heeft Braun deze nieuwe Thermoscan. Het wordt veel gebruikt door artsen en de display met kleurcodes zorgen voor een eenvoudige blik op het meetresultaat. Het product is zeer snel en gebruiksvriendelijk! 

Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Braun in de volgende categorieën: thermometers, scheerapparaten, thermoskannen en epileerapparaten