Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Bluem Toothpaste fluoride (75ml)

Productomschrijving

Tandpasta met fluoride 75ml
bluem® tandpasta bevat naast actieve zuurstof uit o.a. honing ook xylitol en lactoferrine om de tanden dagelijks optimaal te verzorgen. Op verzoek van verschillende tandartsen in Nederland heeft bluem® een tandpasta met fluoride ontwikkeld. Het past echter wel binnen de filosofie van bluem® om een zo natuurlijk mogelijk product aan te bieden. Daarom hebben we gekozen voor de natuurlijke fluoride variant; calcium fluoride. In plaats van de veel gebruikte chemische varianten sodium fluoride of natrium fluoride. Een gezonde mond is tenslotte essentieel voor een gezond lichaam.

Deze tandpasta heette voorheen ‘perio care’.

Dagelijks gebruik van bluem® tandpasta met fluoride helpt tanden en tandvlees gezond te houden. Tandartsen en mondhygiënisten adviseren tandpasta met actieve zuurstof niet alleen preventief, maar ook bij specifieke klachten:
- ontstoken tandvlees
- bloedend tandvlees
- parodontitis
- droge mond
- sterke mondgeur

Gebruiksadvies
Gebruik bluem® tandpasta elke dag als een gewone tandpasta. Poets tenminste twee keer per dag met een zachte tandenborstel voor het beste resultaat. Om alle tandplak te kunnen verwijderen moet de tandenborstel in de juiste hoek gebruikt worden. Poets minimaal twee minuten, wees zacht voor tanden en tandvlees zijn levende weefsels. Ga altijd voorzichtig om met de zachte tissues in de mond. Dokter Blijdorp adviseert om na elke maaltijd te poetsen met zijn unieke formule op basis van actieve zuurstof.

Voordelen tandpasta met fluoride
- helpt tanden en tandvlees gezond te houden
- met calciumfluoride tegen caries
- normaliseert en controleert de schadelijke bacteriën in de mond
- pH-neutraal, vrij van schurende bestanddelen
- draagt bij aan het behoud van witte tanden, vermindert kleurverschil
- niet allen bij mondproblemen, ook preventief
- tandpasta voor dagelijks gebruik

Ingrediënten
bluem® tandpasta met fluoride bevat de volgende ingrediënten:
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Mel, PEG-32, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Citrate, Lactoferrin, Saccharin, Xylitol, Calcium Fluoride, Methyl Salicylate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Perborate, Sodium

Overige informatie over dit product

Merk
Bluem
Artikelnummer
836199
EAN-code
696859328367
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95