Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Bluem Tandpasta Fluoride Vrij

Productomschrijving

Tandpasta zonder fluoridebluem® tandpasta zonder fluoride is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. De unieke formule bevat naast actieve zuurstof uit o.a. honing ook xylitol en lactoferrine voor een optimale mondverzorging. bluem® tandpasta zonder fluoride helpt tanden en tandvlees gezond te houden. De tandpasta zonder fluoride is uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van gezonde tanden en implantaten.blue®m fluoridevrije tandpasta is door consumenten verkozen tot ‘Beste Product van het Jaar 2017 - 2018‘- Helpt tanden en tandvlees gezond te houden- Fluoride-vrij- Tandpasta voor dagelijks gebruik- Relatief vloeibaar in vergelijking met een gewone tandpasta. Hierdoor is de tandenborstel effectiever in het verwijderen van tandplakBlueM tandpasta is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen en bevat actieve zuurstof uit onder andere honing.


Tandpasta zonder fluoride voor dagelijkse verzorging

bluem® tandpasta kan preventief gebruikt worden om te helpen tanden en tandvlees gezond te houden. Tandartsen adviseren bluem®.
- verbetert conditie tandvlees
- verzorging van implantaten
- bij een droge mond
- verzorging van mondblaasjes
- bij een slechte adem

Gebruiksadvies
Je gebruikt bluem® tandpasta zonder fluoride als een gewone tandpasta voor dagelijks gebruik. Poets tanden en/of implantaten tenminste twee keer per dag met een zachte tandenborstel. Zorg dat de tandenborstel in de juiste hoek gebruikt wordt, zodat alle tandplak verwijderd wordt. Poets minimaal twee minuten, niet te hard. Ga altijd voorzichtig om met de zachte tissues in de mond. Een gezond lichaam begint met een gezonde mond. Daarom adviseert dokter Blijdorp om na elke maaltijd te poetsen met zijn unieke zuurstof formule.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
815802
EAN-code
0705105335056
Merk
Bluem
EAN-code
705105335056
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95