Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Spray Badkamer & Wc

750ml
Adviesprijs € 4.09 € 3.68
10% korting

Productomschrijving

De énige die bacteriën doodt!*

- Antibacterieel
- Reinigt en desinfecteert in 1
- Bevat geen chloor

Overal zijn schadelijke ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels (Salmonella, E-coli en vele andere ziekteverwekkers). Blue Wonder Desinfectie-Reiniger is uniek omdat het reinigt en desinfecteert in één. Met schoonmaken verwijder je ziektekiemen van oppervlakken, met desinfecteren maak je ze daadwerkelijk dood. Daarbij laat het geen schadelijke chemische resten achter. Geschikt voor dagelijks gebruik op uw bad, toilet, wc-bril, kranen, douchekop, tegels en nog veel meer. Bevat géén chloor en alcohol.

Gebruik
Dit middel is gebruiksklaar. Het te desinfecteren oppervlak zó besproeien dat het volledig is bevochtigd. Gebruik voldoende vloeistof om het oppervlak gedurende de inwerktijd nat te houden (ongeveer 20 ml/m2). De minimale inwerktijd is 5 minuten. Dan laten opdrogen of droogwrijven met een (microvezel of papieren) doek. De gebruikte doek kan worden gewassen of met het afval worden verwijderd.

LET OP! Bij voorkeur het product op een doek eerst testen op een onopvallende plaats. Gebruik deze reiniger niet op oxidatiegevoelige materialen zoals natuursteen, koper, brons, messing, nikkel en aluminium.


*Blue Wonder Desinfectie Reiniger doodt bacteriën, als enige van de oppervlaktereinigers in de Nederlandse supermarkt in maart 2020. Gevarenaanduidingen niet van toepassing Veiligheidsaanbevelingen P101 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102 Buiten het bereik van kinderen houden. P103 Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.

EAN(s): 8712038002193

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
25000243
EAN-code
8712038002193
Inhoud
750ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99