Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Bioxtra Bevochtigingsgel Droge Mond

Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

bioXtra, de ultieme mondhygiëne! bioXtra mondgel wordt sedert 10 jaar geadviseerd door medische specialisten en aangewend door verplegend personeel aan patiënten die lijden aan xerostomie.

bioXtra mondgel brengt onmiddellijke verlichting en bevochtiging in de mond. De sensaties van branderigheid, prikken en irriaties worden onmiddellijk verholpen.

Deze actie brengt tussen de 6 à 8 uur bevochtiging, verhoogt onmiddellijk het comfort in de mond en verfrist de adem.
De gepatenteerde formule brengt de bevochtiging in de mond terug in balans en versterkt op deze wijze een essentiële actie voor gezonde tanden en tandvlees.

De actie van de bioXtra mondgel is ideaal door gebruik voor het slapen gaan of voor personen die een tandprothese dragen.

- Snelle,langdurige en doeltreffende bevochtiging van de droge mond
- Drievoudige enzymwerking
- Onmiddellijke verlichting van irritaties en/of branderig gevoel in de mond
- Neutraliseert slechte adem en/of slechte smaak in de mond
- Breng voldoende gel aan op het tandvlees (indien tandprothese breng de gel aan onder de prothese) afhankelijk van de gradatie van droge mond
- Aanbevolen voor dragers van een tandprothese (aangebracht onder de prothese zorgt de gel voor extra kleefkracht)
- Versterking van een gezonde mondhygiëne, verhoging van comfort van de mondhygiëne
- Gezoet met Xylitol
- Ideaal voor de nacht

Aanbevolen aan personen die lijden aan: diabetes, stress, depressie, radiologie, chemotherapie, Sjögrens syndroom, bij gebruik en combinatie van diverse medicijnen.

Doordat de bioXtra mondgel actieve ingrediënten "speeksel moleculen actie" bevat, kan er zich géén biofilms vormen, daarenboven worden de anti-bacteriële eigenschappen van het speeksel versterkt.

De antimicrobiële functie van de bioXtra speeksel moleculen zijn dezelfde die terug te vinden zijn in een gezond speeksel, moedermelk, .. zij vormen de actieve werkstoffen van het speekselperoxidase-systeem dat onze gezondheid voortdurend vrijwaart. De krachtige afweermechanismen helpen om de tanden en het tandvlees gezond te houden en trekken meteen een barrière op tegen infecties die via de mond het lichaam binnen dringen. Méér dan 70% van de bacteriën in de mond zijn in biofilms te vinden. Een gezond en evenwichtig speeksel remt de vorming van bacteriële kolonies of biofilms.

Actieve ingrediënten in de bioXtra mondgel: Lactoferrine, Lysozyme, Lactoperoxidase, Lactoserum van colostrum, Aloë Vera.

bioXtra, de ultieme mondhygiëne!

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
712700
EAN-code
5425005120037
Merk
Bioxtra
Inhoud
40ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95