Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Bio Oil

Bio Oil is wereldwijd het meest toonaangevende product bij bestrijding van huidstriemen en littekens. De producten van Bio Oil zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de huid.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Aanbieding
Huidtype
Serie
15 producten

Waarom Bio Oil?

Bio Oil is wereldwijd het meest toonaangevende product bij bestrijding van huidstriemen en littekens. De producten van Bio Oil zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de huid en helpt de zichtbaarheid van huidstriemen, littekens en pigmentvlekken verminder. Tevens is Bio Oil ook heel goed geschikt voor een uitgedroogde of verouderde huid.

De producten van Bio Oil zijn geheel veilig voor gebruik en worden gemaakt uit plantenextracten en vitamines. De substantie is op olie gebaseerd en is zo gemaakt dat het niet vettig wordt. de stoffen die in de Bio Oil producten zitten zullen ook gemakkelijk in de huid worden opgenomen.

 

Bio Oil, effectief tegen Littekens

Bio Oil litteken en Huidstriemen Olie is gemaakt om de littekens minder op te laten vallen. Om de littekens te verminderen dient u twee keer per dag de Bio Oil huidverzorgingsolie op en rond het litteken te smeren. Hou dit vol voor een periode van drie maanden en u ziet zichtbaar resultaat. Met Bio Oil voor het gezicht houdt u de huid egaler en gehydrateerd. De huid neemt de dunne olie van Bio Oil zeer snel op en is daardoor prima voor het gezicht te gebruiken.

Tijdens de zwangerschap of na de bevalling kunt u last hebben van striae. Gelukkig hebben wij met Bio Oil zwangerschap olie tegen huidstriemen, de perfecte middellen om deze striae te voorkomen of minder zichtbaar te maken. Ook bij pigmentvlekken en een droge huid komt Bio Oil Droge Huid Gel tot uw redding. Wilt u een natuurlijk product gebruiken om uw littekens tegen te gaan of huidstriemen te verminderen? Probeer dan nu de Bio Oil gel.

 

Bio Oil Aanbiedingen

Bent u op zoek naar de producten van Bio Oil? Koop deze dan nu voor de beste prijs bij uw online drogist. Drogisterij.net heeft iedere dag nieuwe aanbiedingen en kortingen. Bekijk hier al onze Bio Oil aanbiedingen
Bestel voor 22:00 uur en ontvang uw bestelling morgen thuis.

Drogisterij.net, verzorgd tot in de puntjes.