Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Bio-Oil

Bio Oil is wereldwijd het meest toonaangevende product bij bestrijding van huidstriemen en littekens. De producten van Bio Oil zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de huid.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Huidtype
Serie
9 artikelen

Waarom Bio Oil?

De producten van Bio Oil zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de huid en helpt de zichtbaarheid van striemen, littekens en pigmentvlekken te verminderen. Tevens is Bio Oil ook heel goed geschikt voor een uitgedroogde of verouderde huid.  

 Heeft u regelmatig last van een droge huid? De Bio Oil Droge Huid Gel is een nieuwe manier om de droge huid te behandelen. Het product is gemaakt van olie, dus voelt warm aan tijdens het aanbrengen. Ook bij pigmentvlekken en een droge huid komt Bio Oil Droge Huid Gel tot uw redding. 

De producten van Bio Oil zijn geheel veilig voor gebruik en worden gemaakt uit plantenextracten en vitamines. De substantie is op olie gebaseerd en is zo gemaakt dat het niet vettig wordt. De stoffen die in de Bio Oil producten zitten zullen ook gemakkelijk in de huid worden opgenomen. 

De Bio Oil 200 ml huidverzorgingsolie is een volledig 100% natuurlijk product waarvan klinisch is bewezen dat het helpt de zichtbaarheid van littekens en huidstriemen te verbeteren. Het product is ook te gebruiken om de zichtbaarheid van de rimpels in het gezicht te verminderen. Het is hierbij belangrijk om eerst de huidolie aan te brengen op de huid, voordat je andere verzorgingsproducten aan brengt.  

 

Bio Oil, effectief tegen Littekens

Wilt u een natuurlijk product gebruiken om uw littekens tegen te gaan? Bio Oil litteken en Huidstriemen Olie is gemaakt om de littekens minder op te laten vallen. Om de littekens te verminderen dient u twee keer per dag de Bio Oil huidverzorgingsolie op en rond het litteken te smeren. Hou dit vol voor een periode van drie maanden en u ziet zichtbaar resultaat. Met Bio Oil voor het gezicht houdt u de huid egaler en gehydrateerd. De huid neemt de dunne olie van Bio Oil zeer snel op en is daardoor prima voor het gezicht te gebruiken.  

 

Bio Oil Zwangerschap  

Tijdens de zwangerschap of na de bevalling kunt u last hebben van striae. Gelukkig hebben wij met Bio Oil zwangerschap olie tegen huidstriemen, de perfecte middelen om deze striae te voorkomen of minder zichtbaar te maken. De Bio Oil Verzacht Littekens, Huidstriemen En Pigmentvlekken biedt een oplossing tegen huidstriemen, een oneven huidskleur, huidveroudering en een uitdrogende huid. Bij Drogisterij.net hebben wij meer Bio Oil striae producten die helpen bij het voorkomen of minder zichtbaar maken van deze striae.  

 

Bio Oil Aanbiedingen 

Bent u op zoek naar de producten van Bio Oil? Koop deze dan nu voor de beste prijs bij uw online drogist. Drogisterij.net heeft iedere dag nieuwe aanbiedingen en kortingen
Bestel voor 22:00 uur en ontvang uw bestelling morgen thuis.