Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Biggest Penis Tabletten

Productomschrijving

Biggest penis is gericht op langdurige vergroting Wij hebben penisvergroting eenvoudig gemaakt! Wat wij bieden is een praktische oplossing voor penisvergroting. Maandenlang hebben wij het onderwerp Penis Vergroting onderzocht. Wij concluderen het volgende: vergroting is mogelijk! We kunnen u vertellen dat u op een effectieve manier uw penis 2,5 tot 7,5 cm kunt vergroten zonder chirurgie, pompen of andere methodes. We hebben rees duizenden mannen geholpen met onze tabletten, en als u zoekt naar een veilige, effectieve en betaalbare methode van penis vergroting dan kunnen we u ook helpen! En hier komt het mooie ervan... u kunt meteen met deze technieken beginnen, thuis in uw privé omgeving. Voor een natuurlijke penisvergroting

Gebruiksaanwijzing: 2 maal daags 1 tablet innemen met voldoende water. Voor een optimaal resultaat de penis dagelijks goed masseren.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten
Calcium Oyster Shell Carbonaat, L-Arginine, Muira Puama, Fenusterols™ Fenegriek >50% steroidal saponins, Ashwaganda Withania Somnifera >7% withanolides 0,25% Withaferi, Zink Monomethionine18-22% Zn, MCC, Dicalciumfosfaat, Cotton Seed Oil, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat (vegetable).

Gebruiksadvies
Neem 's ochtends en 's avonds 1 tablet in met voldoende water. Neem de tabletten in op een niet al te volle maag. Gebruik het product bij voorkeur 3 maanden achter elkaar. Let op: Wij bieden geen garantie over de werking van het artikel. De werking zal per persoon verschillen. 

Doelgroep: mannen (18+)
Allergenen: mais
Verpakking: pot met 60 tabletten
Inhoud: 64 gram

EAN(s): 8718247420407

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
848295
EAN-code
8718247420407
Acties
10% korting
Inhoud
60tabl

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95