Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Bepanthen Beschermende Zalf

Productomschrijving

Bepanthen Beschermende Zalf beschermt en verzorgt intensief:

  • (zeer) droge, schrale, ruwe huidplekken (zoals wangen, neuzen, ellebogen, vingers, hielen)
  • droge lippen of gebarsten lippen (lippenbalsem)
  • kloofjes
  • kwetsbare huidplekken
  • rode billen

Bepanthen Beschermende Zalf is een intensief vettende zalf die een beschermende laag op de huid legt, zonder de huid af te sluiten. Dexpanthenol ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid. Hierdoor helpt Bepanthen Beschermende Zalf de huid haar natuurlijke kracht en evenwicht te behouden. De unieke combinatie van ingrediënten zoals lanoline, amandelolie en glycerine beschermt de huid tegen uitdrogen en verzorgt de huid intensief. Voor volwassenen en kinderen vanaf 0 jaar. Daarnaast is Bepanthen Zalf te gebruiken als heerlijke body butter.Hoe te gebruiken? Droge huidplekken of droge lippen: naar behoefte enkele malen per dag aanbrengen op de huid.Droge voeten, hielen of kloofjes: Bepanthen Beschermende Zalf is ook te gebruiken als zalf voor de voeten (voetencrème of klovenzalf). 's Nachts herstelt je huid het beste. Smeer daarom de hielen, kloofjes of droge plekken op de voeten voor het slapen gaan in met Beschermende Zalf. Hierdoor kan het goed intrekken. Eventueel kan je sokken aantrekken, zodat de zalf niet op het beddengoed terecht komt. Niet op blote voeten lopen in verband met gevaar voor uitglijden.Droge handen: Heb je last van zeer droge handen, kloofjes op de handen of gebarsten handen (working hands)? 's Nachts herstelt je huid het beste. Smeer daarom de handen vóór het slapen gaan in met een extra dikke laag Beschermende Zalf.Waarom een zalf? Zalf (droge huid zalf) vs Crème (droge huid creme)Een zalf bestaat voor het grootste gedeelte uit vet. Na het smeren blijft er een vetlaagje achter op je huid dat meestal een tijdje blijft zitten. Naast intensieve verzorging, beschermt een zalf dus ook je huid tegen invloeden van buitenaf. Crèmes bevatten meer water en leggen geen laagje. Daarom adviseren wij een zalf in plaats van een crème o.a. bij een (zeer) droge, schrale, ruwe huid.* Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.    

  • Verzorgt en beschermt de droge en kwetsbare huid
  • Ondersteunt het natuurlijke huidherstel*
  • Zonder parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen
  • Verantwoorde nazorg bij tatoeages**  

Over het merk

Bepanthen, al 75 jaar liefde voor de huid, al meer dan 15 jaar in Nederland. Bij Bepanthen vinden wij de huid fascinerend. Wij beschermen, verzorgen én herstellen de huid samen met professionals, zodat onze producten alleen ingrediënten bevatten die goed zijn voor de huid. Niets meer, niets minder. Bepanthen is wereldwijd én in Nederland de nummer 1 in de categorie medicinale huidverzorging*.* IRI, scanning data Food/Drug, MAT P062020.

Ingrediënten

gezuiverd water; lanoline; vloeibare paraffine; witte zachte paraffine; dexpanthenol 5%; amandelolie; witte bijenwas; cetyl- en stearylalcohol (wasachtige substantie); ozokerite; glyceryl oleaat; lanoline alcohol (wasachtige substantie).

Dosering

Bij schrale, zeer droge, ruwe huid: naar behoefte enkele malen per dag aanbrengen op de huid. Bij zeer droge huidplekken gevoelig voor irritatie door invloeden van buitenaf: naar behoefte enkele malen per dag aanbrengen. Regelmatig gebruik zorgt voor een beschermend laagje op de huid. Voor nazorg van de huid: dagelijks enkele malen aanbrengen op betreffende delen van de huid.;Algemeen: bij gebruik op voeten, goed laten intrekken en niet op blote voeten lopen in verband met gevaar voor uitglijden.;Bij rode babybilletjes: bij elke luierwisseling op de tere babyhuid aanbrengen ter verzorging en bescherming. Dagelijks gebruik helpt de huid van rode billetjes te herstellen.;Verzorging en verzachting van tepels: tijdens de borstvoedingsperiode na elke voeding aanbrengen. Vóór het voeden eventuele overtollige resten zalf afvegen, het is echter niet nodig de tepels vooraf te wassen.;Voor verantwoorde nazorg van de huid: dagelijks enkele malen aanbrengen op betreffende delen van de huid.

Bijwerkingen en waarschuwingen

Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingredienten.

Let op

Bevat 5% dexpanthenol.

Gebruiksinstructies

Bij schrale, zeer droge, ruwe huid: naar behoefte enkele malen per dag aanbrengen op de huid. Bij zeer droge huidplekken gevoelig voor irritatie door invloeden van buitenaf: naar behoefte enkele malen per dag aanbrengen. Regelmatig gebruik zorgt voor een beschermend laagje op de huid. Voor nazorg van de huid: dagelijks enkele malen aanbrengen op betreffende delen van de huid. ; Algemeen: bij gebruik op voeten, goed laten intrekken en niet op blote voeten lopen in verband met gevaar voor uitglijden. ; Bij rode babybilletjes: bij elke luierwisseling op de tere babyhuid aanbrengen ter verzorging en bescherming. Dagelijks gebruik helpt de huid van rode billetjes te herstellen. ; Verzorging en verzachting van tepels: tijdens de borstvoedingsperiode na elke voeding aanbrengen. Vóór het voeden eventuele overtollige resten zalf afvegen, het is echter niet nodig de tepels vooraf te wassen. ; Voor verantwoorde nazorg van de huid: dagelijks enkele malen aanbrengen op betreffende delen van de huid.

Bewaaradvies

Bewaren beneden 25°C

Gezondheidsclaims

Bepanthen Beschermende Zalf beschermt en verzorgt. Ondersteunt het natuurlijke huidherstel.

EAN(s): 8713091040900 / 8713091026256

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
903984
EAN-code
8713091040900
EAN-code
8713091026256
Inhoud
50gr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95