Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Benzac 50mg ml Benzoylperoxide

40gram
Adviesprijs € 15.50 € 13.65
12% korting

Productomschrijving

Een snelle, effectieve behandeling tegen puistjes - binnen 14 dagen zijn puistjes zichtbaar verminderdBESCHRIJVING:Benzac® Gel is een zelfzorggeneesmiddel voor een effectieve behandeling bij puistjes en mee-eters dankzij het werkzame ingrediënt benzoylperoxide. Het pakt puistjes bij de bron aan en doodt de bacteriën die puistjes veroorzaken. Binnen 14 dagen zijn puistjes zichtbaar verminderd.PRODUCTEIGENSCHAPPEN:- Het doodt acne bacteriën- Maakt verstopte poriën vrij- Remt de aanmaak van overtollig talg- Werkt op puistjes en mee-eters- Bevat geen parfum, kleurstoffen of conserveermiddelen* Benzac 50mg/ml Gel (benzoylperoxide) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.GEBRUIKSAANWIJZING:Reinig de huid met een milde, zeepvrije reiniger of was de huid met lauw water. Breng daarna Benzac® Gel s’avonds dun aan, alléén op de plaatsen met puistjes (niet inmasseren). Was de gel er ’s ochtends vroeg weer af.Bewaren beneden 25°C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Sluit de tube goed na elk gebruik.Gebruik een wit kussensloop, laken en handdoek. Benzac® kan een blekend effect hebben op wenkbrauwen, haren en (gekleurd) textiel (beddengoed, kleding e.d.)Dit middel kan, voor zover bekend, zonder gevaar voor de vrucht of zuigeling tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding gebruikt worden.Als jeuk en zwelling, met of zonder vochtafscheiding optreden, moet de behandeling worden gestaakt en advies van een arts worden gevraagd.Hoe behoud je een mooie huidVoor tips om een mooie huid te behouden, zie onderstaande videolink:https://www.youtube.com/watch?v=sAG1xuLZ3PE
SAMENSTELLING:
De werkzame stof in dit middel is Benzoylperoxide. De andere stoffen in dit middel zijn: Natriumdioctylsulfosuccinaat, Natriumedetaat, Poloxameer 182, Carbomeer 980, Propyleenglycol (E1520), Colloïdaal siliciumdioxide (E551), Glycerol (E422), Acrylaatcopolymeren, Natriumhydroxide (E524), Gezuiverd water.

PRESENTATIE:
Créme, Tube 40gr
Het wordt aanbevolen om Benzac in combinatie met Benzacare producten te gebruiken voor een goede behandel – en verzorgingsroutine. Klik hier voor de bijsluiter

EAN(s): 8717306850018

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
186867
EAN-code
8717306850018
Inhoud
40gram
Ingrediënten
Stof: benzoylperoxide - Hoeveelheid: 50 mg/ml
Gebruik / dosering
voor aanbrengen huid reinigen en drogen, daarna heel dun aanbrengen op plaatsen met acne bij voorkeur voor slapen gaan
Houdbaarheid
56- Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Allergeneninformatie
Overgevoelig voor een van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen in dit geneesmiddel.
GPC
10000903
Aanbevolen dosering
1-2 x per dag
Maximale dosering
2x
Gebruiksadvies
voor aanbrengen huid reinigen en drogen, daarna heel dun aanbrengen op plaatsen met acne bij voorkeur voor slapen gaan
Bewaaradvies
8- Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking op een droge plaats beneden de 25 C.
Advies voor weggooien
Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Bijwerkingen en waarschuwingen
Dit middel niet gebruiken op een beschadigde huid en/of vlak voor, tijdens of kort na het zonnebaden. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Dit middel kan kleding, beddengoed, haar en wenkbrauwen bleken. Alleen uitwendig gebruik, niet op slijmvliezen, neus, mond of ogen. Blekend effect op haren of gekleurd textiel. Niet op beschadigde huid of vlak voor/na zonnen of in contact met UV-licht bronnen. Niet i.c.m. met bepaalde geneesmiddelen. Bevat propyleenglycol E1520 dit kan huidirritatie veroorzaken.
Toedingingsvorm
gel
Gebruiksindicatie
1-2 x per dag
Gebruik tijdens zwangerschap
Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruik tijdens borstvoeding
Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking
Alleen uitwendig gebruik, niet op slijmvliezen, neus, mond of ogen. Blekend effect op haren of gekleurd textiel. Niet op beschadigde huid of vlak voor/na zonnen of in contact met UV-licht bronnen. Niet i.c.m. met bepaalde geneesmiddelen. Bevat propyleenglycol E1520 dit kan huidirritatie veroorzaken.
Huisarts bezoeken
Wanneer zelfbehandeling geen verbetering geeft binnen 3 maanden. Indien de acne plotseling is ontstaan bij persoon ouder dan 25 jaar zonder duidelijke oorzaak. Als er sprake is van een rode huid, kloppend en pijnlijk gevoel infectie of koorts. Als het gaat om babys met ernstige of aanhoudende baby-acne of kinderen die nog niet in de puberteit zijn.
Toepassen bij
Bij jeugdpuistjes
Werkzame stof
Stof: benzoylperoxide - Hoeveelheid: 50 mg/ml
Contra-indicaties
Overgevoelig voor een van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen in dit geneesmiddel.

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99