Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Babyliss Krultang C545E

Stuk
Adviesprijs € 45.95 € 38.15
17% korting
Dit product wordt gratis thuisbezorgd

Productomschrijving

Gladste krultang en snel op termpatuurNieuw aan deze Conical Wand C454E van BaByliss is het geavanceerde verwarmingselement en de coating die bestaat uit Quartz en keramiek. Het vernieuwde verwarmingselement is razendsnel op temperatuur en zorgt ervoor dat de temperatuur niet daalt als jij deze in je koude haar plaatst. Keramiek zorgt ervoor dat de krultang zachtjes door jouw haar gaat, door de toevoeging van Quartz is de coating nog gladder geworden. Soepeler en met nog meer bescherming je haar krullen.KeramiekKeramiek zorgt naast de bescherming van je haar ook voor het goed op temperatuur blijven van de gehele tang. Het verwarmingselement maakt je krultang warm, maar de keramiek verspreid evenredig de warmte over de gehele krultang. Zo wordt je gehele lok overal mooi gekruld.De vormDe vorm van deze krultang noemen we conisch. Hij loopt van 25 tot 13 mm. Door deze vorm krijg je een natuurlijke mix van krullen, doordat ze wisselen in formaat. De krultang is 14 mm lang, zodat je genoeg ruimte hebt om je lok over de krultang te verdelen.Voor ieder haartypeDe krultang heeft 6 temperatuurinstellingen, van 140-210°C. Probeer de eerste keer je haar te krullen op de laagste temperatuur. Krijg je niet het gewenste resultaat, dan kun je de temperatuur verhogen. Over het algemeen geldt: 140 - 160°C voor dun haar, 160- 200°C voor normaal haar en >200°C voor dik haar. Nadat jij een temperatuur hebt ingesteld, vergrendeld de krultang zichzelf. Zo kun je tijdens het krullen niet per ongeluk de temperatuur verhogen. Wil je toch de temperatuur verhogen, druk dan op de +/- toets voor 2 seconden.Makkelijk en veiligHet snoer is extra lang gemaakt, nu namelijk 2,5 meter! Zo heb je alle ruimte tijdens het stylen van je haar. Voor de veiligheid krijg je van ons een hittebestendige mat en handschoentje erbij.Voordelen:- Quartz-keramiek is de zachtste coating voor je haar- Doordat de keramiek zorgt voor constante warmte, ben je sneller klaar- De temperatuurvergrendeling is er zodat je tijdens het krullen niet per ongeluk op de knop kan drukken- Extra lang snoer voor meer bewegingsvrijheid- Veilig door de hittebestendige handschoen + matSpecificaties:- 25mm -13mm- 140 mm lang- Quartz-keramische coating- Geavanceerd verwarmingselement- Snel op temperatuur- 6 temperatuurinstellingen: 160-210°C- 2.5m meedraaiend snoer- Hittebestendige mat- Hittebestendige handschoen- Automatische afschakeling- 210 gram- 3 jaar garantieTIP 1: de temperatuurvergredeling gaat, nadat het product 5 seconden aan staat in werking. Druk 2 seconden op de +/- toets en dan kun je opnieuw de temperatuur instellen.TIP 2: geniet langer van je krultang door deze met een licht vochtige doek schoon te maken. Doe dit alleen als het product uit staat, niet in het stopcontact zit en volledig is afgekoeld.

Oude apparaat retour (€ 0,00)

Stuur je oude apparaat kosteloos op naar drogisterij.net en wij verwerken het op een milieuvriendelijke manier. Zorg ervoor dat het klein elektrisch apparaat geen vloeistoffen en vetten meer bevat. Verpak het tot een stevig pakket en vermeld het bestelnummer van je nieuwe artikel.
Neem met onze klantenservice contact op voor het retouradres.

EAN(s): 3030050153675

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
5531112
EAN-code
3030050153675
Elektronica
Ja
Inhoud
Stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99